Forum » Pomoč in nasveti » upočasnjeno delovanje sistema
upočasnjeno delovanje sistema
Avsec ::
mam en velik problem, ki se pojavlja ko zaženem npr. okno moj računalnik. Sistem rabi 1 min da mi najde diske. To se tudi pojavlja ko grem na Internet Explorer, ko stisnem tisto puščico, da bi pogledal strani na katerih sem pred kratkim bil, ali pa v okno napišem nov naslov. Na naslov se računalnik sploh ne odziva. Strani lahko najdem le če jih ižčem po brskalniku, npr. googlu. Sistem mam pregledan z nod32 in ni nobenih virusov. Imam tudi pregledan sistem z Ad-Aware SE Personal, SpywareBlaster in Spybot Search&Destroy, le da mi pri spybotu javi nek program, ki ga ne more očistit (ISearchTech.YSB).
Kakšna je najlažja in najučinkovitejša pot da se to odpravi?
Kakšna je najlažja in najučinkovitejša pot da se to odpravi?
farko ::
Poskusi še z online antivirusnim programom kajti možnost je da imaš kakšen piškotek nepričakovan.
farko
#000000 ::
Poglej na stran od pande al pa bitdefender-ja uglavnem je to na straneh od firm kere prodajajo-proizvajajo protivirusne programe. Baje pa pandin activ scan kotira kr visoko. LP
Avsec ::
Vseeno hvala, računalnik mi je preživel in ni ga blo formatirat. Nekako sem ga rešil z online programi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz cirilice v latinicoOddelek: Pomoč in nasveti | 4661 (4025) | Samo346 |
» | mshtml.dll error (persistent little bastard:(Oddelek: Programska oprema | 954 (846) | M-XXXX |
» | Virus ali kaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 849 (849) | pizdarija1 |
» | Brskalnik crkne, ko zagleda besedo "v-i-r-u-s"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (1508) | K0K0 |
» | ciscenje htmlOddelek: Programiranje | 946 (847) | Yohan del Sud |