Forum » Programiranje » Problem z X-BOX biosom
Problem z X-BOX biosom
GaMa87 ::
Lepo pozdravljeni !!!
Jz sem pa (zajebu) in posnel napačn gonilnik za bios na xbox-u . In zdej mi ta stvarca seveda ne dela . In zdej bi prosu če veste ali ste morda sami strokovnjaki da bi mi ta čip nanovo sprogramirali . Pa če bi se kir našel bi blo fajn če je iz okolice VELENJA ali SLOVENJ GRADCA. Pa vsak naj napiše ceno kolk bi hotu met . (Baje tk ni vlk dela)
Xbox je pa verzije 1,6
Jz sem pa (zajebu) in posnel napačn gonilnik za bios na xbox-u . In zdej mi ta stvarca seveda ne dela . In zdej bi prosu če veste ali ste morda sami strokovnjaki da bi mi ta čip nanovo sprogramirali . Pa če bi se kir našel bi blo fajn če je iz okolice VELENJA ali SLOVENJ GRADCA. Pa vsak naj napiše ceno kolk bi hotu met . (Baje tk ni vlk dela)
Xbox je pa verzije 1,6
Lep pozdrav, GaMa87
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | X-Box ONE Slim ali PlayStation 4 SlimOddelek: Konzole | 6068 (5601) | L1nK |
» | Na splet ušli načrti za naslednika XboxaOddelek: Novice / Konzole | 11124 (8949) | Jst |
⊘ | xbox360 odklep-iXtreme 1.7 sploh obstaja?Oddelek: Konzole | 2541 (2056) | Mavrik |
» | Kaj je narobe z mojim 40x teacom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1193) | jRk0 |
» | Povišanje temp za 20?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1026 (918) | Pretorijanec |