Forum » Pomoč in nasveti » Javlaj mi napako pri inštalaciji Win XP
Javlaj mi napako pri inštalaciji Win XP
tommaj ::
Ko sem sestavil računalnik mi javlja napako ko hočem namestiti Win XP. Napiše mi naj pregledam disk in ga čekiram potem pa tehnical inf. STOP: 0x0000007bB (8xF8980524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000).
PROSIM POMAGAJTE MI. HVALA ŽE NAJPREJ
PROSIM POMAGAJTE MI. HVALA ŽE NAJPREJ
klemenSLO ::
a javi samo to pri inštalaciji al je un moder screen....
po mojih iskušnjah je šla inštalacija winsow narobe samo v primeru ko je bil RAM zanič...
po mojih iskušnjah je šla inštalacija winsow narobe samo v primeru ko je bil RAM zanič...
klemenSLO ::
probi memtest program
dobiš ga na http://www.memtest86.com/
Pri meni se je izkazalo da je crknu ram.....
drgač pa je napisal un moder screen, da bo sistem varnostno ustavljen da ne pride do okvare...
dobiš ga na http://www.memtest86.com/
Pri meni se je izkazalo da je crknu ram.....
drgač pa je napisal un moder screen, da bo sistem varnostno ustavljen da ne pride do okvare...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemenSLO ()
perci ::
Eh, to je lahko marsikaj, lahko da je cd drive zanč, lahko da je sam cd medij zanič, lahko je kaj od zgoraj naštetega. Bo treba kar z izločevalno metodo it.
Dejancek ::
Definitivno je RAM, imel sem vsaj 10x ta problem, tako da ....
Je pa tud to da greš na izločanje, imej v kompu sam grafično in cd-rom priklopljen and go on ...
Je pa tud to da greš na izločanje, imej v kompu sam grafično in cd-rom priklopljen and go on ...
tommaj ::
Konfiguracija je: plata GigaByte 8I915PL-g PCI-e, DDR, INTEL CELERON D 335J 2,8 533 MHz, RAM PATRIOT DDR 512Mb, MAXTOR 80Gb.
Rabi mi rešit zadevo
Rabi mi rešit zadevo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pri zagonu to napišeOddelek: Pomoč in nasveti | 1634 (1137) | -žiga- |
» | Problem BIOS FlashOddelek: Pomoč in nasveti | 1482 (1461) | Westix |
» | zelo zelo velik problemOddelek: Operacijski sistemi | 1880 (1468) | schranzek |
» | Blue screen pri nalaganju windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1116) | Orchestra |
» | modro okno in resetOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1116) | frenky2 |