Forum » Loža » s.p
s.p
bigbug ::
Slisal sem za studentski s.p.Mi lahko prosim poveste kaj vec?kako je z racunovodstvom in stroski povezanimi z njim?lahko vodis sam?Okvirni stroski celotne ustanovitve?Potrebujem cimvec koristnih informacij.
Hvala
Hvala
IceIceBaby ::
na www.pcmg.si boš dobil vse potrebne informacije. Išči študentski ali popoldanski s.p.
Drugače pa od oka. Stroški so minimalni, okoli 20k sit mesečno (+-) vključno s članarino GZS ali OZS in eno osnovno računovosko storitvijo.
Ustanovitev je zelo poceni in enostavna, lahko odpreš tudi prek neta. V cca 3h urah maš vse fertik :)
Drugače pa od oka. Stroški so minimalni, okoli 20k sit mesečno (+-) vključno s članarino GZS ali OZS in eno osnovno računovosko storitvijo.
Ustanovitev je zelo poceni in enostavna, lahko odpreš tudi prek neta. V cca 3h urah maš vse fertik :)
MadMax ::
Ok, o odprtju takšnih in drugačnih s.p.-jev je bilo že kar nekaj napisanega, tudi tu na s-t.
Kako pa je z zaprtjem, odjavo zadeve? Če pač stvar ne laufa, ali pa se nam enostavno ne da več, kakorkoli?
Kako pa je z zaprtjem, odjavo zadeve? Če pač stvar ne laufa, ali pa se nam enostavno ne da več, kakorkoli?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
MadMax, poglej si PCMG, imaš vse razloženo, precej podrobno in dokaj razumljivo. Nasploh je tam ogromno informacij o podjetništvu in vsem kar spada zraven, ne samo o s.p.
Tic, nekje na tej strani vem da sem bral o tem. Mogoče je v forumu kaj. Drugače pa lahko pokličeš na telefon. Meni so odgovorili na vsa vprašanja. Samo točno se ne spomnim več kakšni so stroški, sem opustil idejo o tem, da bi mel s.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprtje s.p.Oddelek: Loža | 16404 (9620) | Gama |
» | Ustanovitev s.p-ja+vodenje posl.knjigOddelek: Programiranje | 8741 (7988) | chrush |
» | S.p. ali d.o.o.Oddelek: Loža | 2821 (2599) | BigWhale |
» | kako do samostojnega podjetnika?Oddelek: Loža | 2961 (2479) | BigWhale |
» | Ustanovitev računalniške firmeOddelek: Loža | 3415 (2539) | DJroky |