Forum » Programska oprema » opera in default browser
opera in default browser
sirotka ::
Zdravo!
Imam en majhen, a tečen problem: Inštalirano imam opero, ki sem jo nastavil na default browser in potem oblkukal, da me več en sprašuje. Potem čez ene 3 dni pa je to kar šlo stran in sedaj mi odpira explorerja, ta me ne sprašuje, če je default browser, v opreri pa ne najdem nastavitve za to. Kje se to spremeni?
Imam en majhen, a tečen problem: Inštalirano imam opero, ki sem jo nastavil na default browser in potem oblkukal, da me več en sprašuje. Potem čez ene 3 dni pa je to kar šlo stran in sedaj mi odpira explorerja, ta me ne sprašuje, če je default browser, v opreri pa ne najdem nastavitve za to. Kje se to spremeni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poplava Galaxy Note (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13259 (10511) | BoLhCa |
» | Tablet on Android + youtube ...vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 640 (581) | BladE_ |
» | Izšel Firefox for Mobile 1.0Oddelek: Novice / Windows Mobile | 8798 (7131) | destroyer2k |
» | mirc + firefoxOddelek: Omrežja in internet | 1114 (916) | jackorsen88 |
» | Mozilla Firebird - kako prpraviti do RES default browsera?Oddelek: Pomoč in nasveti | 789 (683) | Skankulja |