» »

formatiran disk ne zažene windows-ev

formatiran disk ne zažene windows-ev

#000000 ::

Formatiral sem 2 stara diska in na njih naložil win 2000, ko sem jih našrvfal v drugo mašino, se noben ne zažene, oz se zažene ampak ko pride do tam kjer bi moral ustavit, začne zagon znova.

aja formtiral sem jih na drugi mašini, nimam pa pojma zakaj ga to serje. Ma kdo idejo kej je narobe ?

def0r ::

Mogoce se kaj prepirajo diski med sabo ker imajo informacije na PCju na katerem si jih formatiral. Poskusi doma nalozit WIN 2k ali si pa daj gor kar win xp, moznost je tudi da je ta racunalnik novejsi in uporablja SATA diske in sta ta 2 stara diska se kar na ATA. Nism preprican ce me kdo popravi i dont care:D

#000000 ::

Hja diski so ata in jest sem jih sformatiral na pri sebi zato ker kolega tega ne zna, windowsi so 2000 pro, škatle pa so obe stare, ene 3-4 leta, imel sem tud jest na umu to, da nočjo delat zarad tega ker niso iz te škatle. Ni pa logično 'vsaj zame ne' ker če kupiš nov disk tud nikol ni bil še nikjer pa vseeno dela, al je kaka caka drugje, aja jumperji so nasvatvljeni na master (isto kokr so bli nastavljeni, v škatlah iz kjer so pobrani)

Kva pol najbojš, še enkat format al kaj, ker zdej gre samo do unih šrt kjer 'še lahko izbereš F8' LP

edit: XP-ji na teh škatlah delajo zelo slabo 500 - 600 MHZ procesorji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PO NEUSPEŠNI INŠTALACIJI WIN10 x64 IZGINIL DISK

Oddelek: Pomoč in nasveti
243436 (2799) abaximan
»

Tezava z Windowsi

Oddelek: Pomoč in nasveti