Forum » Igre » RTCW CD KEY!!!!
RTCW CD KEY!!!!
son!c ::
Ej folk!!
Prosim pomagite mi. Rad bi spilal rtcw(return to castle wolfenstein) multiplayer sam nimam cd_keya oz. ga mam sam mi napise banned cdkey......lahk igram na slovenskem serverju ker je "shekan" sam da bi prisel na druge mi ne uspe.....Please help me!!!!
Hvala v naprej za odgovore
Prosim pomagite mi. Rad bi spilal rtcw(return to castle wolfenstein) multiplayer sam nimam cd_keya oz. ga mam sam mi napise banned cdkey......lahk igram na slovenskem serverju ker je "shekan" sam da bi prisel na druge mi ne uspe.....Please help me!!!!
Hvala v naprej za odgovore
ET rulz!!!
- zaklenilo: Tr0n ()
McNato ::
Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory je brezplačna igra. Downloadaš jo lahko recimo iz Download.com. Za igranje ne rabiš ključa.
sid911 ::
aja?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sid911 ()
son!c ::
Ja sej ET spilam ze tam okrog 1ga leta. Sam bi rad se mal rtcw spilu in sem dobil tudi kr neki cd_keyu sam mi pol napise: cd_key appears to be valid.....in pol ko se hocem konektat na server mi napise banned_cdkey
ET rulz!!!
Matek ::
Tule ga dobiš.
Brez originalnega cd-keya boš lahko igral samo na krekanih serverjih, tako da kar veselo kupit igro, če te zanima.
Brez originalnega cd-keya boš lahko igral samo na krekanih serverjih, tako da kar veselo kupit igro, če te zanima.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15883 (9544) | Tilen |
» | Zbirka 10 zastonj PC igerOddelek: Novice / Igre | 4728 (3839) | Mr_Globus |
» | ET pro mod in cedegaOddelek: Igre | 1518 (1429) | PARTyZAN |
» | QuakeCon 2004Oddelek: Novice / Igre | 2564 (2564) | zile |
⊘ | WOLF (RTCW) vsak dan ob 22.00 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 8222 (5686) | Enzo77 |