» »

plexi okno

plexi okno

ordan ::

mene zanima kulk kosta tak najcenejsi tist rocni brusilec tist ka je ze minikraft al ka
ko si morem irezat lukno na ohišju . kulk pa kej pride kej pelxi steklo?

simonchelo ::

Aha! Modifikacija na obzorju! :D

Minicrafta mam jest, pa sm dal 20kSIT, + stojalo 9kSIT. Žagat pleksi šipo je ful zoprno, ker če daš preveč obratov, se ful pregreje in se pleksi steklo začne topiti. Najbolš je, da si narišeš, pa greš v štacuno in nej ti oni odžagajo, pa boš dal tistih 500SIT več. Pa še pazt ti ne bo treba, da bi ti poču!

Pleksi steklo pa jest ne vem čist točn kok je, ampak jest sm dal 1kSIT za 30x30x0.5cm. Kupu sm tuki v Gunclah! Fotr pa prav, da sm cepec, ker je bil u OBIju 1x1m 800SIT, al neki tazga. Ah kaj morm!

matias ::

Plexi se full lepo reže z vbodno žago... pa list za kovino daš notr... kot zkozi maslo gre, tud zavoji.
Če ne veš za nobenega steklarja, ki bi se s tem ukvarjal, ga kupi v OBIju, kjer majo različne debeline - ti jim daš pa mere, pa ti ga odrežejo zastonj! :O Pa da ga ne bi slučajn v Mlacomu kupu, ker lahk dobiš za tist denar glih kaka 2 kvadrata plexija! :D
aja, ups... šele zdej vidim - ti bi rad lukno v ohišje! :) .... emm, ja tud to gre zelo lepo z vbodno žago... ampak stranico prej oblepi z unim mat samolepilnim trakom, ki ga uporabljajo pretežno pleskarji!

Cowboy6 ::

jst sm pa kr stranico nesu k enemu k dela žlebe pa neki kao žlebe za dimnike. pa mi je za deset minut razrezu, jst morm zdej samo še pobrusit pa bo. Cena??? Dal sem mu za pir:D
Tukaj naj bi bil moj podpis.

ordan ::

tole sam moja stranica od PC je ful tanka, tole ka pa od tesnil ka morm dat?

ordan ::

no to bi rad eno tako odprtino mel, ko je nek ful grd znak gor pa sm ze dau notr neonko pa sm razmislju ka ce mi zdej neo brez pelxi okna. tak neki zgleda to ko metulj za srajco sam ful sirok.

simonchelo ::

sej ni važn, kolk je debela stranica! Sam pazt moraš, da se ti ne skrivi potem. aja, pa dobr je tut če jo priviješ na kako dilo! Nujno jo oblepi, drugače boš mel vso spraskano! Pleksi šipo daš pa lohka notr na 1001 način. Najbolš je, če jo daš iz notranje strani, pa jo zalepiš, kr mal čez rob.

ordan ::

ka ve kdo bi mi lahka to u celju naredu? mislim izrezo Pc stranico? kak bi pa lahka kable od ventilatorjev skup zvezu. pi#da majo tti zalmanovi ventilatorji kratke kable.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pleksi steklo

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
182805 (1946) Tomi
»

kje ti zrežejo ohišje?!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231954 (1516) mazy
»

Cena plexi-ja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
306949 (6360) CaqKa
»

ventilator (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
844709 (3154) goku :)
»

Par vprasanj glede modifikacije ohisja.

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
81321 (1182) IR Babun

Več podobnih tem