Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafiko
Problem z grafiko
st00rm ::
Najprej konfiguracija: Geforce 6200 AGP (ASUS) in Biostar NF4ST.
Problem pa je: Igre mi delajo v redu, filme mi pa noče in noče predvajat (zamrzne in morm resitirat). Grafično sm probu na drugem računalniku in dela brez problemov. Pri gefrorce sem imel driverje 77.xx, ko sm pa del najnovejše 81.94, mi sicer najprej ni hotel dat boljšo resolucijo od 640x480 pri 4 bitnih barvah. Po (mnogokratnem) resiteranju je blo vse v redu, sam filmi so se zdej odprl ampak slišim samo hrušč in črno sliko (sm probu tudi več različnih kodekov). Ne vidim drugega narobe kot nekaj z matično ploščo sam a nebi potem grafika čist odpovedala ??? Al je treba kej nastavt glede na to, da ma matična AGP in PCI-E ???
PLEASE HELP !!!!!!
Problem pa je: Igre mi delajo v redu, filme mi pa noče in noče predvajat (zamrzne in morm resitirat). Grafično sm probu na drugem računalniku in dela brez problemov. Pri gefrorce sem imel driverje 77.xx, ko sm pa del najnovejše 81.94, mi sicer najprej ni hotel dat boljšo resolucijo od 640x480 pri 4 bitnih barvah. Po (mnogokratnem) resiteranju je blo vse v redu, sam filmi so se zdej odprl ampak slišim samo hrušč in črno sliko (sm probu tudi več različnih kodekov). Ne vidim drugega narobe kot nekaj z matično ploščo sam a nebi potem grafika čist odpovedala ??? Al je treba kej nastavt glede na to, da ma matična AGP in PCI-E ???
PLEASE HELP !!!!!!
God must love stupid people because he made so many of them.
nejc_ ::
izklopi automaticni reboot in na bsod poskusi najti kaksno informacijo vec, kaj je slo narobe..
a se to pojavi vedno na istem delu filma ali razlicno?
stestiraj ram in disk
a se to pojavi vedno na istem delu filma ali razlicno?
stestiraj ram in disk
Sej se mi ne resitera sam, ročno ga morm ker se neha odzivat.
Pojavi se mi pri vseh filmih, disk tudi ni problematičen, ker sem ga povezal v drug računalnik in dela brez problema.
Pojavi se mi pri vseh filmih, disk tudi ni problematičen, ker sem ga povezal v drug računalnik in dela brez problema.
nejc_ ::
sorry ker sem spregledal, da zmrzne in se ne resetira...
vseeno oboje stestiraj s kaksnim testnim programom (ala memtest in drive fitness test) in preveri, da nimas racunalnika okuzenega z razno "nesnago"
vseeno oboje stestiraj s kaksnim testnim programom (ala memtest in drive fitness test) in preveri, da nimas racunalnika okuzenega z razno "nesnago"
Ja sam men je ful čudn ko naprimer da igram Path of Neo in mi vmesni filmi delajo (clipi iz vseh treh filmov). Pravzaprav mi delajo vsi filmi v Blinku.
Kaj je zdej a nobeden ne ve kaj bi blo lahko narobe ???
Ok, zdej mi je en iz Mimovrste (kjer sm kupu matično) odgovoru "da se plosca in graficna ne podpirata prav popolno in nastajajo tezave".
A je to res možno ???
A je to res možno ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7586 (6420) | Lyon |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4239 (3470) | Pyr0Beast |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1960 (1323) | Mirč |
» | Kaj je to - bele črteOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (716) | st00rm |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2381 (1631) | R33D3M33R |