Forum » Programska oprema » Windows media player problem z predvajanjem...
Windows media player problem z predvajanjem...
Jopl ::
Živjo!
Mam problem z WMP, kateri mi noče predvajat določenih datotek na internetu (glasbene ali video).
Ko dokonča z "Opening media..." in se napiše "Ready", pridisnem gumbek za predvajanje, nato pa ponovi "Opening media..." in ponovno "Ready". To kroži in kroži in ubistvu nemorem gledati/poslušati željene datoteke.
Codece mam iste kot moj prijatelj, kateremu pa dela normalno. (probal sem tut z "Rollbackom" nazaj na Media Player 9 ampak isto nedela...)
Hvala za vsako pomoč,
Jopl
Mam problem z WMP, kateri mi noče predvajat določenih datotek na internetu (glasbene ali video).
Ko dokonča z "Opening media..." in se napiše "Ready", pridisnem gumbek za predvajanje, nato pa ponovi "Opening media..." in ponovno "Ready". To kroži in kroži in ubistvu nemorem gledati/poslušati željene datoteke.
Codece mam iste kot moj prijatelj, kateremu pa dela normalno. (probal sem tut z "Rollbackom" nazaj na Media Player 9 ampak isto nedela...)
Hvala za vsako pomoč,
Jopl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ameriški tehnološki velikani imajo na računih milijarde (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 28025 (25393) | gruntfürmich |
» | najboljše obuvaloOddelek: Loža | 13773 (12532) | destiny |
» | Računalnik ne boota Windows 7 DVDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 984 (828) | vesoljec1 |
» | Neumnosti v dnevnikuOddelek: Znanost in tehnologija | 1489 (1163) | Arto |
» | vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1112 (879) | TESKAn |