Forum » Pomoč in nasveti » athlon 900 in 52stopinj
athlon 900 in 52stopinj
mylos ::
Imam čisto nov računalnik athlon 900 in me nekaj zafrkava.
Sistem mi zmrzuje, zato sem na novo naložil windows. Vendar se še vedno enako doagaja.
Temperatura proca kaže 52stopinj, ko pa odperem kišto, je via čip zelo vroč, ko ga probam. Je mogoče to vzrok problemov?
Sistem mi zmrzuje, zato sem na novo naložil windows. Vendar se še vedno enako doagaja.
Temperatura proca kaže 52stopinj, ko pa odperem kišto, je via čip zelo vroč, ko ga probam. Je mogoče to vzrok problemov?
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
msmiha ::
Med procom in hladilnokom daj srebrno termalno pasto. Pa na VIA čipu naredi enako!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
cyber ::
Ja kere winse maš gor, najprej prever temepraturo, mal paste nebi škodilo na procesor.
Pol če te winsi, mal zezajo odvisen kere imaš gor namesti druge , pa boš videl če se tam tud to ponovi, prijatlu sem ravno sedaj namestil winme ker je kupil nov comp gor je imel win 98 pa so mu full štekal zmrzoval, z win me dela full tekoče.
Ja pri računalnikih se vedno najde kakšna nadloga vedno nekaj jebe.
Men osebno so najboljši Win me, nato wk 2 ter čist na koncu xp, čeprav so res dobri ampak me jebejo u mozak, preveč so natančni kar se hardwera tiče in sam malo ni tko kot bi moralo bit pa so že v kurcu.
Pol če te winsi, mal zezajo odvisen kere imaš gor namesti druge , pa boš videl če se tam tud to ponovi, prijatlu sem ravno sedaj namestil winme ker je kupil nov comp gor je imel win 98 pa so mu full štekal zmrzoval, z win me dela full tekoče.
Ja pri računalnikih se vedno najde kakšna nadloga vedno nekaj jebe.
Men osebno so najboljši Win me, nato wk 2 ter čist na koncu xp, čeprav so res dobri ampak me jebejo u mozak, preveč so natančni kar se hardwera tiče in sam malo ni tko kot bi moralo bit pa so že v kurcu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zmrzovanjem sistema - nimam pojma!Oddelek: Strojna oprema | 1615 (1452) | g. Oden |
» | athlon 900 in 52stopinjOddelek: Navijanje | 909 (728) | sirotka |
» | Meni tud mašina zmrzuje, smrc...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1180) | Justy |
» | Samo sranje!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1143) | Highlag |
» | Kt7A + TB900 OC :(Oddelek: Navijanje | 1378 (1155) | AtaStrumf |