Forum » Izdelava spletišč » resize transparentne slike
resize transparentne slike
nejc_ ::
a ima kdo idejo, kako bi lahko zmanjsal eno .gif sliko s transparentnim ozadjem?
najprej sem naredil imagecreatetruecolor, nato imagecopyresampled in dobim sliko s crnim namesto transparentnim ozadnjem..
ugotovil sem, da se da z imagecolortransparent eno barvo pretvoriti v transparentno ampak ker ne vem, kaksne slike vse bo treba zmanjsevat, to ne pride v postev, ker bi nastal pri tisti barvi problem
---
Edit:
Pozabil sem povedati, da delal v phpju
najprej sem naredil imagecreatetruecolor, nato imagecopyresampled in dobim sliko s crnim namesto transparentnim ozadnjem..
ugotovil sem, da se da z imagecolortransparent eno barvo pretvoriti v transparentno ampak ker ne vem, kaksne slike vse bo treba zmanjsevat, to ne pride v postev, ker bi nastal pri tisti barvi problem
---
Edit:
Pozabil sem povedati, da delal v phpju
- spremenil: nejc_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z transparentnostjo slik v IEOddelek: Pomoč in nasveti | 1779 (1586) | Anton013 |
» | drugacna stran v IE kot v firefoxuOddelek: Izdelava spletišč | 1391 (1019) | Trinitron |
» | Email tracker?!?Oddelek: Programska oprema | 2602 (2353) | Jeronimo |
» | Photoshop/ImageReady: izvoz slice-a kot transparentnega gifaOddelek: Programska oprema | 1334 (1276) | Oven-2k |
» | [java] transparentnostOddelek: Programiranje | 1221 (995) | jpzoky1 |