Forum » Zvok in slika » ATI All-inWoder in VCR
ATI All-inWoder in VCR
boc ::
Hi,
ali je kdo ze prikljucil VCR ali kaksend drugi video signal na vhod ATI AIW kartice (ali ATI VIVO) ?
Kaksna je kakovsot slike na monitorju ?
Je sistem (CPU) kaj obremenjen zaradi tega ?
LP boc
ali je kdo ze prikljucil VCR ali kaksend drugi video signal na vhod ATI AIW kartice (ali ATI VIVO) ?
Kaksna je kakovsot slike na monitorju ?
Je sistem (CPU) kaj obremenjen zaradi tega ?
LP boc
Yurko ::
Jest sem se mal igračkou na svojem AIW (še na prejšnjem C400 prucu). Slika zelo dobra, proc pa obremenjen odvisno v ker kodek snemaš, recimo zdej na A1000 lahko snemam direktno v Divx (iz TVja), ne da bi kvaliteta hudo upadla.
BTW, od tunerjev ki sem jih gledal ima pa ATI po mojem menju daleč najboljšo sliko.
LP, Yurko
BTW, od tunerjev ki sem jih gledal ima pa ATI po mojem menju daleč najboljšo sliko.
LP, Yurko
boc ::
hval za odgovor !
A e mogoce gledati sliko (film) iz VCR na monitorju brez problema. Ali je ta kakovst insta kot iz TV tunerja ?
Na kratko ali je kakovst slike na monitorju enka ali vir slike TV tuner na kartic ali pa zunanji video signal ala VCR ?
Razmisljam namrec v smeri, da bi namesto tunerja (ATI AIW) kupil ATI VIVO in prikljucil na video vhod VCR ter na ta nacin lahko gledal na monitorju TV ter seveda filme.
Kaj menis da je to mogoce , da je kakovsto zadovoljiva ?
boc
A e mogoce gledati sliko (film) iz VCR na monitorju brez problema. Ali je ta kakovst insta kot iz TV tunerja ?
Na kratko ali je kakovst slike na monitorju enka ali vir slike TV tuner na kartic ali pa zunanji video signal ala VCR ?
Razmisljam namrec v smeri, da bi namesto tunerja (ATI AIW) kupil ATI VIVO in prikljucil na video vhod VCR ter na ta nacin lahko gledal na monitorju TV ter seveda filme.
Kaj menis da je to mogoce , da je kakovsto zadovoljiva ?
boc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10189 (7998) | edublin |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7419 (5486) | Tiash |
» | Video-Out/Video-In (VIVO)Oddelek: Strojna oprema | 1730 (1493) | Janes |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2636 (1864) | Predator |
» | Tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 2410 (1937) | miha |