Forum » Pomoč in nasveti » Winxp & users problem
Winxp & users problem
- SiroTka - ::
Ob instalaciji sem winxp sem imel enega userja z kodo (administratorja). Nekaj casa sem winse uporabljal, si instaliral vse programe itd. Potem sem dodal se enega userja z kodo (tudi administratorja), uporabil logon windowsow in vse kar sem mel prj mi je izbrisalo oz. ne najdem vec. Sedaj ko se logiram, mi pri prvem userju ni potrebno vec vtipkavati kode(prej sem jo moral, vendar nisem nic spremenil). Pri prvem userju mi je izginil desktop, mejli, nastavitve icq, torej vse. Zakaj? Ali je mogoce priti nazaj do unih mejlov, desktopa?
andrej ::
ceprav v celoti ne razumem problema naredi tole:
Na welcome screen pritisni 2x Ctr+Alt+Del. Pojavil se bo prijavni zaslon kamor napisems username in password prejsnjega accounta...
Na welcome screen pritisni 2x Ctr+Alt+Del. Pojavil se bo prijavni zaslon kamor napisems username in password prejsnjega accounta...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikov eden Vista drugi XPOddelek: Omrežja in internet | 5642 (3608) | arozma |
» | Remote desktop v WinXP PROOddelek: Operacijski sistemi | 1600 (1318) | Spc |
» | [win xp] ne naloži profilaOddelek: Operacijski sistemi | 1118 (1073) | Hair |
» | Windows XP mreza errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1810 (1543) | aliado |
» | WinXP in razlicni userjiOddelek: Programska oprema | 973 (846) | andrej |