Forum » Programska oprema » EXCEL-Forumle
EXCEL-Forumle
msenjur ::
a obstaja kakšna stran kjer so te formule malo bolj po kmečko razložene, da jih razume in zna nastavit tud kakšen začetnik! ker kolikor tam piše v programu ni nič vse skupi! Res bi rabu ta info... Hvala...
jah neki sm gledu, sam tak strokovnjak tud nisem v ang. da bi sploh kej razumel! nisem pa našel primerov! bom pa mal pogledal! Sm mislu da je kakšna strana kao "Excel za telebane"...
bojsi ::
Hmm...
Lahko tukaj probas:
http://www.spletno-ucenje.com/show.aspx?xid=WBT:X:PredstavitevSpletaja&spletaj_id=68
Lahko tukaj probas:
http://www.spletno-ucenje.com/show.aspx?xid=WBT:X:PredstavitevSpletaja&spletaj_id=68
just_a_cook ::
Help v Execlu je zelo spodoben in dober! Verjetno eden boljsih helpov kar obstajajo za vsakodnevne programe.
Najverjetneje, ce nisi razumel helpa, ne bos niti Excela. Predlagam, da zacnes od zacetka, pa ne po helpu ampak kaki knjigi ali tecaju.
Najverjetneje, ce nisi razumel helpa, ne bos niti Excela. Predlagam, da zacnes od zacetka, pa ne po helpu ampak kaki knjigi ali tecaju.
==================
Just a cook
Just a cook
jah obvladati mi ga itak ni treba v nulo, ampak zadeva je taka... Ena prijateljica ima izpit, pa ima predavanja šele drugo leto enkrat, ona bi pa že sedaj rada naredila! In ima tm nalogo, kjer so v uporabi te osnovne funkcije! Znamo seštet, povprečje, procent, to znamo, ne zanamo pa par drugih funkcij... ja bomo help še enkrat okol obrnil pa bo! Verjetno bi bilo lažje če bi bili windowsi slo!!!
ql000 ::
npr. da imaš podatke v stolpcu:
1
2
3
4
5
6
7
8
vsota: =sum(zgornje celice)
povprečje: =average(zgornje celice)
ramerje (procent): =sum(zgornje celice) / count(zgornje celice)
Pa še malo se sam poigraj!
Mnja sem zdej komaj videl, da to že znate!
Katere so še druge funkcije, ki te zanimajo?
1
2
3
4
5
6
7
8
vsota: =sum(zgornje celice)
povprečje: =average(zgornje celice)
Pa še malo se sam poigraj!
Mnja sem zdej komaj videl, da to že znate!
Katere so še druge funkcije, ki te zanimajo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ql000 ()
GregiB ::
povprečje: =average(zgornje celice)??? Tu si napisal dve funkciji, ki obe izračunata povprečje... kakšno razmerje neki...???
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
ja ja to že vse znamo! no sej bomo pač se tam po helpu temeljito sprehodili pa bo! Hvala vsem ja!!!
NooB ::
Kot je že nekdo omenil....
Tukaj imaš vse na enem mestu o Excelu (forum, testi, naloge, animacije, primere, napredne funkcije...):
Spletno učenje
Osebno sem probal Access pa sem bil navdušen. Šele na realnih primerih ugotoviš koliko znaš.
Tukaj imaš vse na enem mestu o Excelu (forum, testi, naloge, animacije, primere, napredne funkcije...):
Spletno učenje
Osebno sem probal Access pa sem bil navdušen. Šele na realnih primerih ugotoviš koliko znaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NooB ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč excel (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7935 (3512) | -JM- |
» | Seminar iz "Računalniško komuniciranje in omrežja"Oddelek: Omrežja in internet | 984 (834) | krastača |
» | C++ spiralno pisanje v arrayOddelek: Programiranje | 1444 (1195) | ghost |
» | MS WORD 2007Oddelek: Programska oprema | 2228 (1902) | korenje_ver2 |
» | Zagon programa v C-juOddelek: Programiranje | 846 (723) | trilko |