Forum » Pomoč in nasveti » Windows Exporer
Windows Exporer
akulp ::
A kdo ve kateri ukaz je že potrebno napisati da se Explorer odpre na C:\ ko ga zaženeš?
Vem da je treba pod Propertis-Target za linkom c:\windows\explorer.exe??????????????????? tukej pa pol nekaj manjka
Vem da je treba pod Propertis-Target za linkom c:\windows\explorer.exe??????????????????? tukej pa pol nekaj manjka
Gh0st ::
Get yourself a Windows Commander.
Vsak ga ma in bi ga moral met.
Vsak ga ma in bi ga moral met.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
frudi ::
andrej???
osebno se mi zdi windows explorer totalno bedn in se nikoli nisem niti trudil ubadat z njim. uporabljam windows commander že od časov win 3.1 (pred tem norton commander pod dosom) in se mu nikakor ne odpovem. tudi vsakemu drugemu, ki se še vedno muči z windows explorerjem ga priporočam...
osebno se mi zdi windows explorer totalno bedn in se nikoli nisem niti trudil ubadat z njim. uporabljam windows commander že od časov win 3.1 (pred tem norton commander pod dosom) in se mu nikakor ne odpovem. tudi vsakemu drugemu, ki se še vedno muči z windows explorerjem ga priporočam...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Huey P ::
Ja, meni tudi (če po pravici povem) gre Windows Commander na živce...
Za razliko od andreja si jaz odprem dve win okni namesto Explorerja...
Za razliko od andreja si jaz odprem dve win okni namesto Explorerja...
..::DOOM III: The Legacy::..
mmisv ::
jah vsakmu svoje paše. zame je biu navadn explorer zadost v starih cajtih pol sm pa probu windows commander in še zmer ne vem če sm vse funkcije uporabu. res dobr program.
Čist trivialna stvar...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows explorer sesuvanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2223 (1825) | mtosev |
» | Privzeta mapa v Windows ExplorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1102) | matjash |
» | Ne da se zbrisat filmaOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1255) | andper |
» | WindowsExplorer se mi sesuva ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1230 (1139) | nicjasno |
» | Obešanje explorer.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1659) | lojze_car |