Forum » Pomoč in nasveti » WIN XP - Problemi
WIN XP - Problemi
akulp ::
1. ATI TV WONDER
A ima kdo to TV kartico ki bi mu pod XP delovala? Jest sm sicer downl. od ATI-ja player za tv (version 7.1) pa mi stalno prekinja zvok pa še teletexta ni.
2. Računalnik se mi nikakor noče ugasniti čeprav piše It save to turn Off your Comp.... pa ga moram ročno ugasnit.
HELP,akulp
A ima kdo to TV kartico ki bi mu pod XP delovala? Jest sm sicer downl. od ATI-ja player za tv (version 7.1) pa mi stalno prekinja zvok pa še teletexta ni.
2. Računalnik se mi nikakor noče ugasniti čeprav piše It save to turn Off your Comp.... pa ga moram ročno ugasnit.
HELP,akulp
_Mare_ ::
Odgovor na drugo vprašanje:
poglej, če maš nastavljen APM. To vidš pod Control Panel->Power options->APM->pa klukca more bit.
poglej, če maš nastavljen APM. To vidš pod Control Panel->Power options->APM->pa klukca more bit.
Kriko ::
Prosim če poveš kje v Power Options najdem APM nastavitev!! Meni tudi pride do napisa turned off..., pol pa zmrzne in moram ročno ustavit. Pri naslednjem zagomu pa ni problemov, torej si računalnik zapomne da se je normalno ugasnu!!
ta "ljukce" za APM pa ne najdem!
ta "ljukce" za APM pa ne najdem!
ToniT ::
akulp> Meni TV dela s pomočjo ShowShifterja - dobi se na www.showshifter.com. MMC z interneta ne dela niti v win2k. Treba bo počakati na nove driverje, ki jih pri ATI-ju že nekaj časa obljubljajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP ne ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1798) | hubahaba |
» | win XP shutdownOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (889) | Kriko |
» | Ali se lahko in kje - avtomatično ugašanje računalaOddelek: Programska oprema | 1104 (962) | Filo |
» | WinXP probljemOddelek: Operacijski sistemi | 1759 (1348) | RUSKIE |
» | shutdown?Oddelek: Pomoč in nasveti | 927 (819) | ferjan |