Forum » Programska oprema » Ali se lahko in kje - avtomatično ugašanje računala
Ali se lahko in kje - avtomatično ugašanje računala
Filo ::
Zdej ko sem pregledu help pa nisem nic najdu prašam vas Slo-tehovce in Slo-tehovke, kje, če kdo ve, oziroma če se splJoh da vklopit, da se računalo samo sklopi, kajti zdej morm drzat power gumb 3 sekunde in je malo nadležno, ko vsak večer ugasnem racunalnik, ceprav se to čudno sliši in si boste mislni boš že zdržu, temu ni tako in mi gre po domače na jetra in tudi na ostale dele telesa s katerim nimate Slo-tehovCI blage veze za kašno tehoVKO pa ne vem. Hvala za vašo pomoč!
_Mare_ ::
Če maš XP-je: Start -> Control Panel -> Power Options -> APM -> pa daš Enable APM support. (Mogoče dela to tud v kerih drugih Winsih, nism pa sigurn).
Če to ne dela, probaj v BIOS-u sprement Soft-Off by Power-button v Instant Power-Off, namesto 3-sec delay (poglej v navodila za plato).
Če to ne dela, probaj v BIOS-u sprement Soft-Off by Power-button v Instant Power-Off, namesto 3-sec delay (poglej v navodila za plato).
Loki ::
on misli, da se mu pokaze tisto obvestilo:
sedaj lahko varno izklopite racunalnik.
sedaj lahko varno izklopite racunalnik.
I left my wallet in El Segundo
Filo ::
1.Zaustavitev sistema - o shit sem čist pozabu idiot jest, stari ni kej če si pameten si pameten. O shit še neki, sploh nimam slovenske verzije windowsov, najbrž jih imaš pa ti ! LOL
2.Nimam štekdoze.
3.Whatever
Aja Brain thanx, sem pol vklopu APM pa je pol delal.
2.Nimam štekdoze.
3.Whatever
Aja Brain thanx, sem pol vklopu APM pa je pol delal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1740 (1579) | jlpktnst |
» | Windows XP ne ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1996 (1824) | hubahaba |
» | win XP shutdownOddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (909) | Kriko |
» | WIN XP - ProblemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (900) | akulp |
» | WinXP probljemOddelek: Operacijski sistemi | 1779 (1368) | RUSKIE |