Forum » Strojna oprema » eksterni hard disk
eksterni hard disk
zalostni ::
Pozdravljeni!
Kupil sem eksterni hardisk Vosonic VP 2610 (X`s - Drive II), velikost 40 GB, ki ga v bistvu uporabljam kot image tank za digitalni fotoaparat.
Po začetnih problemih s formatiranjem in nastavitvami particije v Win XP je zadeva delovala OK. Pred enim tednom pa se mi je pojavila težava, da računalnik ob priklopu naprave, več ne zaznava eksternega hardiska. Na internetni strani sicer piše, da bi bilo potrebno na novo naložiti driver, vendar za Win XP nisem našel posebnega driverja.
Ali ima morda kdo kakšen nasvet ali pa celotna zadeva enostavno pomeni, da je naprava crknila?
Hvala za odgovore in nasvete!
Kupil sem eksterni hardisk Vosonic VP 2610 (X`s - Drive II), velikost 40 GB, ki ga v bistvu uporabljam kot image tank za digitalni fotoaparat.
Po začetnih problemih s formatiranjem in nastavitvami particije v Win XP je zadeva delovala OK. Pred enim tednom pa se mi je pojavila težava, da računalnik ob priklopu naprave, več ne zaznava eksternega hardiska. Na internetni strani sicer piše, da bi bilo potrebno na novo naložiti driver, vendar za Win XP nisem našel posebnega driverja.
Ali ima morda kdo kakšen nasvet ali pa celotna zadeva enostavno pomeni, da je naprava crknila?
Hvala za odgovore in nasvete!
zalostni
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual boot med Win7 in XPOddelek: Operacijski sistemi | 3051 (2472) | kmetek |
» | kateri laptopOddelek: Kaj kupiti | 1169 (950) | brdi |
» | Pri instalaciji Win XP ne zazna HDD (!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1893 (1893) | bluefish |
» | formatiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1161) | peđo |
» | po nedeljskem dist-upgradu.Oddelek: Operacijski sistemi | 1137 (974) | BigWhale |