Forum » Operacijski sistemi » Vrnjeni podatki?
Vrnjeni podatki?
shock ::
Živijo.
Mojemu kolegu se je en dan na win 2000 izbrisala kar na enkrat ena particija (NTFS) in mimogrede ni formatiral. Ali ve kdo kakšen postopek da bi pridobil vse podatke nazaj? Sem videl da so nekakšni recovery tools, samo mene bolj zanima če se da naredit da se prižge nazaj ta particija.
Mojemu kolegu se je en dan na win 2000 izbrisala kar na enkrat ena particija (NTFS) in mimogrede ni formatiral. Ali ve kdo kakšen postopek da bi pridobil vse podatke nazaj? Sem videl da so nekakšni recovery tools, samo mene bolj zanima če se da naredit da se prižge nazaj ta particija.
freejack ::
Em, no pa začnimo. Prvo naj odjadra v skrbniška orodja in preveri, če je partiticija vidna oz. ali ima dodeljeno "črko".
xpozed ::
Ja, obstaja nemenski program "Get data back" klik. Pa glej, da boš vzel za NTFS a ne...
Sicer pa kot jje bilo že rečeno... pojdi pod Computer Management v Administrative Tools in tam najprej poglej če je vidna particija...
Sicer pa kot jje bilo že rečeno... pojdi pod Computer Management v Administrative Tools in tam najprej poglej če je vidna particija...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xpozed ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji disk - prepoznan kot RAW v Win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 888 (723) | SmeskoSnezak |
» | koliko particijOddelek: Pomoč in nasveti | 4896 (4401) | inbox |
» | Problem s particijama na trdem diskuOddelek: Strojna oprema | 2037 (1498) | solatko |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1309) | misso |
» | Disk noče formatirat v fat32!!!Oddelek: Strojna oprema | 1380 (1305) | Mavrik |