Forum » Programska oprema » Raid 1 na winXP
Raid 1 na winXP
adrian007 ::
Dober večer =)
kak bi na windowsih naredil raid1 polje? torej, da se iz neke mape na c particiji, kopirajo vsi fajli sproti na eno drugo lokacijo, na drugi disk oz. particijo.
Lp.
kak bi na windowsih naredil raid1 polje? torej, da se iz neke mape na c particiji, kopirajo vsi fajli sproti na eno drugo lokacijo, na drugi disk oz. particijo.
Lp.
Tomay ::
Raid 1 polje lahko narediš le z dvema diskoma, po možnosti enako velikima. V windowsih greš pod disk management, oba diska morata biti dinamična (če se ne motim). Ne vem pa če lahko to narediš po instalaciji.
Če gre za kako resnejšo zadevo, pa priporočam hardverski kontroler (promise ...)
Če gre za kako resnejšo zadevo, pa priporočam hardverski kontroler (promise ...)
Voodoo 4Ever
Takole je. Uporabljal bi za apache. Ker na c disku lahko samo naredim, da imajo mape full rights, na d ne morem. Pač, glupi xp-ji. In zato bi rad, ker mi določene funkcije ne delajo, če imam apache postavljen na d, da ga postavim na c in se delajo zrcalne kopije na d....
ToniT ::
Ker na c disku lahko samo naredim, da imajo mape full rights, na d ne morem. Pač, glupi xp
Glupi XP ali je glupo kaj drugega??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Ja če pa sem delal enkrat, da bi lahko kopiral pa neke variante z apachejem na d disku, pa ni šlo, na c pa.
??
??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7861 (6233) | solatko |
» | Poln C diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3881 (3155) | Invictus |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2625 (2390) | sk20 |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3499 (2323) | teedy |
» | Program files iz C: na D:Oddelek: Programska oprema | 1407 (1130) | lei |