» »

MOMO Logitech volan

MOMO Logitech volan

jowjow ::

Mene pa zanima kakšen je ta volan pa kake izkušnje imate z njim, je odzivnost dobra, je bolše kot tipkovnica in tako dalje.
Prosim za čim več podadtok.
Nameravam ga kupit.
Lp!

zmoto sem se sem napiso podadtok namesto podatkov ;)

Brane2 ::

Jaz ga imam, težko ga pa primerjam s čem drugim, ker kaj dosti drugega, razen v trgovini nisem probal.

Nimam prave ideje, kako meriti "odzivnost" volana. Ta je verjetno skoraj v celoti odvisna od priloženih driverjev, ne pa od volana samega.
Volan ima pač mehaniko s toliko in toliko koraki in ko ga zasukaš za en korak, bo ta poslal ustrezno obvestilo računalniku.
vdelani USB je več ko dovočlj hiter za to.

Feeling za volanom je fenomenalen. Pogrešal bi podobne menjalnik (force-feedback), s katerim bi se dalo prestavlajt tako kot v klasičnem avtu in pa pedal za sklopko, a ne bodimo malenkostni.

IMHO primerjave s tipkovnico, miško itd pri tej zaevi ni. Če ne bi imel volana, bi se taovrstnih iger izognil v velikem loku.
On the journey of life, I chose the psycho path.

cojss ::

No jaz pa sem sam imel več volanov, Rumblepad 2, različne joysticke in tudi s tipkovnico sem vozil nekaj časa in moram povedati, da je MOMO racing razred zase. Volan je zgrajen čvrsto in je dokaj masiven za pravi občutek. Ostalo je tako kot je povedal že Brane2, dodal pa bi le, da je mehanizem v tem volanu optičen, tako kot so imele miške na kroglico in nima potenciometrov. Zato je mnogo bolj natančen in ga ni treba kalibrirati ter se s časom ne "obrabi", kot se potenciometri. Skratka, če veliko voziš simulacije, nimaš kaj razmišljat.

Azrael ::

V tej temi je P|P| tudi pohvalil ta volan.

Vidim, da si nov na forumu. Napake v oddanem postu lahko popraviš, tako, da klikneš popravi in se ti ponovno odpre enako okno, kot takrat, ko pišeš odgovor s to razliko, da je notri besedilo, ki bi ga rad popraviš. Za popravek imaš časa dve uri. Ni treba pisati novega posta (odgovora).
Nekoč je bil Slo-tech.

aha hvala za odgovore in še so dobrodošli
igram igro f1, nfs, seveda najboljčakam na Need For Speed Most Wanted!
kje se splača kupit ta volan, mogoče v avstriji???
Lp!:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre z volanom (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
698314 (7754) Mojchy_3_
»

Volani

Oddelek: Kaj kupiti
142187 (1665) ABX
»

Kateri volan oziroma kje kupiti Lgitech MOMO Force?

Oddelek: Kaj kupiti
111657 (1422) Tattoo-
»

MOMO Racing volan

Oddelek: Strojna oprema
282264 (1882) Tattoo-
»

Microsoftov Volan

Oddelek: Pomoč in nasveti
161780 (1555) Polde

Več podobnih tem