Forum » Pomoč in nasveti » disk excelstor j880 pls help me
disk excelstor j880 pls help me
NighthawkSLO ::
mlacomu sm nedolgo nazaj nabavu disk excelstor j880.
vse je delal do nedavnega k sm zaslisu cudne zvoke ki prihjajojo iz trdega diska .
z neta sm si potegnu program hd tune in ugotovu u eror scanu napako (zanic sektor).
zanima ma ce to kej vpliva na podatke na trdem disku in kaj mi priporocate da naj nardim (disk je nov , nenajdem racuna)disk kuplen u mlacmu!!!!
pa se slika
LP
vse je delal do nedavnega k sm zaslisu cudne zvoke ki prihjajojo iz trdega diska .
z neta sm si potegnu program hd tune in ugotovu u eror scanu napako (zanic sektor).
zanima ma ce to kej vpliva na podatke na trdem disku in kaj mi priporocate da naj nardim (disk je nov , nenajdem racuna)disk kuplen u mlacmu!!!!
pa se slika
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 2939 (2528) | srus |
» | Priklop starega trdega diska v nov računalnikOddelek: Strojna oprema | 1560 (1218) | FireSnake |
» | težava z win 7 + trdi diskOddelek: Operacijski sistemi | 2770 (1528) | XKEKAX |
» | Zanimiv napad na kontroler trdega diska (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 44071 (37992) | MrStein |
» | SiSoft SAndra rezultati za procesorje (arithmetic, MM) (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5408 (3822) | billy |