Forum » Pomoč in nasveti » Velikost particije in zasedenost :\
Velikost particije in zasedenost :\
steev ::
Problem je sledeč:
Imam particijo D:/, ki je velika približno 55 GB. Ko pogledam, kolikšna je prostost particije napiše okoli 5 GB. Ko pa označim vse mape (tudi skrite) v tej particiji in pogledam skupno velikost (desn klik ...), mi napiše da je nekje okoli 35 GB.
Kje je tu logika? Ali je to kaj narobe, da sem tako označil vse mape? Uglavnem, v čem je stvar, kje je mojih ostalih 15 GB? Je to normalno?
Upam da me razumete.
Lp
Imam particijo D:/, ki je velika približno 55 GB. Ko pogledam, kolikšna je prostost particije napiše okoli 5 GB. Ko pa označim vse mape (tudi skrite) v tej particiji in pogledam skupno velikost (desn klik ...), mi napiše da je nekje okoli 35 GB.
Kje je tu logika? Ali je to kaj narobe, da sem tako označil vse mape? Uglavnem, v čem je stvar, kje je mojih ostalih 15 GB? Je to normalno?
Upam da me razumete.
Lp
:|
Utk ::
Poglej lastnosti od te particije, kolk ti piše da je zasedeno, kolk prosto, in tam primerjaj s temi 35 giga. Lahko se zgodi da je tudi normalno to. Moraš na obeh mestih "iste" velikosti gledat, na disku.
steev ::
Ko pogledam, kolikšna je prostost particije napiše okoli 5 GB
To sem napisu. Ko pogledam napiše da je celotnega diska (particije) 55GB, zadsedenega je 50 GB, prostega je 5 GB. Ko vse fajle označem in pogledam velikost je pa 35 GB.
To sem napisu. Ko pogledam napiše da je celotnega diska (particije) 55GB, zadsedenega je 50 GB, prostega je 5 GB. Ko vse fajle označem in pogledam velikost je pa 35 GB.
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | poln trdi disk in poln RAM čeprav naj to ne bi blaOddelek: Strojna oprema | 1076 (874) | marko123 |
» | Novice o Windows 7 in XP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11143 (8312) | Tr0n |
» | Zasedenost diskaOddelek: Strojna oprema | 1328 (1175) | waineck |
» | Kam gre 1gb diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1586) | alum |
» | Optimalne nastavitve za wd120gb 8mb cacheOddelek: Pomoč in nasveti | 1688 (1481) | Blup |