Forum » Operacijski sistemi » Pri zagonu v winsih comp frizne
Pri zagonu v winsih comp frizne
Sami ::
Živjo!
Pred kakšnim tednom sem inštaliral zadnje update za Win XP Pro+SP1 in računalnik je skoraj ob vsakem zagonu zaštekal, ko je nalagal startup itemse. Mislil sem, da je problem v startup itemsih in jih vse onemogočil in vklapljal enega za drugim, pa ni pomagalo. Včeraj sem pa formatiral disk, naložil Win XP Pro+SP1 in vse update in spet mi skoraj vsakič zmrzne comp ko nalaga startup itemse.
Ali se komu isto dogaja? Kaj bi bilo narobe?
LP
Hvala.
Pred kakšnim tednom sem inštaliral zadnje update za Win XP Pro+SP1 in računalnik je skoraj ob vsakem zagonu zaštekal, ko je nalagal startup itemse. Mislil sem, da je problem v startup itemsih in jih vse onemogočil in vklapljal enega za drugim, pa ni pomagalo. Včeraj sem pa formatiral disk, naložil Win XP Pro+SP1 in vse update in spet mi skoraj vsakič zmrzne comp ko nalaga startup itemse.
Ali se komu isto dogaja? Kaj bi bilo narobe?
LP
Hvala.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Ćefur ::
Meni se je dogajalo isto, izbrisal sem nekaj updatov in mi zdaj računalnik deluje 80% bolje. Možno pa je da je tudi tvoj računalnik zastarel. (hehe)
LP
LP
AMD Duron 1800@2000, 1024MB RAM DDR, Hitachi 160GB, GF 6600 128MB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows explorer sesuvanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2223 (1825) | mtosev |
» | Windowsi xp zamrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1360 (1219) | matej o. |
» | Optimizacija Windows XP za sistem s 256 RAMOddelek: Operacijski sistemi | 1851 (1654) | R33D3M33R |
» | Blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 2166 (1896) | Bee82 |
» | Obstajajo kakšne extra nastavitve za bolj pohitriti računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (904) | nicjasno |