Forum » Programska oprema » win entrance
win entrance
eomer ::
A mi kdo pomaga, kako se zamena slikco k prides v windowse in tam pise win 98, sam ne mislm desktop.
eomer
eomer
Dax ::
Ne se preveč igrat, to so startup.sys fajli, ki jih sicer lohk odpreš v urejevalniku, ampak majo neko čudno paleto in velikost.
Na Winfiles najdeš cel kup tega crapa, po pravici povedano, jst sem zadevo v TweakUI izklopu, ker mi je šla na jetra, raje gledam DOS vrstico... Ah, nostalgija...
Na Winfiles najdeš cel kup tega crapa, po pravici povedano, jst sem zadevo v TweakUI izklopu, ker mi je šla na jetra, raje gledam DOS vrstico... Ah, nostalgija...
Loki ::
Yep, pa tut ce izklopis tisti zaslon, se ti Winsi nalozijo za kaksno sekundo ali dve hitreje.
noogy2noogy ::
Pa ne, da bi rad videl svojo sliko...
Eden od preprostejših programov je LOGOPACK, pa še čist majhen je. Če hočeš ti ga lahko pošljem po e-mailu (169Kb). Zraven so tudi navodila, kako narediš svoj logo (npr. iz svoje slike)...
Eden od preprostejših programov je LOGOPACK, pa še čist majhen je. Če hočeš ti ga lahko pošljem po e-mailu (169Kb). Zraven so tudi navodila, kako narediš svoj logo (npr. iz svoje slike)...
lp
noogy
Justy ::
V win98 si lahko sam spreminjas:
--> Logo.sys == startup logo
--> Logow.sys == shuting down windows
--> Logos.sys == ko ti napise da je save now da lahko ugasnes pc
Logow in Logos sta v direktoriju od winsev, Logo.sys pa mores posnet na c:
Vse te datoteke morejej bit vlke 320 x 400 @ 256 barv
Naredi si sliko recimo v paintshopu 640 X 400 @ 256 barv (to je normalna velikost slike), nato pa jo skrci na 320 x 400 @256 barv (ker to sliko pol winsi sami raztegnejo ma normalno sirino). Sliko nato shrani kot bitmap koncico, nato pa ji recimo v win comanderju spremenis koncnico iz bmp > v > sys.
To je to, drgac je ena ful dobra stran, samo zdele nism doma pa se linka ne spomnem, jutri...
--> Logo.sys == startup logo
--> Logow.sys == shuting down windows
--> Logos.sys == ko ti napise da je save now da lahko ugasnes pc
Logow in Logos sta v direktoriju od winsev, Logo.sys pa mores posnet na c:
Vse te datoteke morejej bit vlke 320 x 400 @ 256 barv
Naredi si sliko recimo v paintshopu 640 X 400 @ 256 barv (to je normalna velikost slike), nato pa jo skrci na 320 x 400 @256 barv (ker to sliko pol winsi sami raztegnejo ma normalno sirino). Sliko nato shrani kot bitmap koncico, nato pa ji recimo v win comanderju spremenis koncnico iz bmp > v > sys.
To je to, drgac je ena ful dobra stran, samo zdele nism doma pa se linka ne spomnem, jutri...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava slik pri zagonu računalnika in Windows-evOddelek: Programska oprema | 3581 (3326) | Azrael |
» | spremeniti zagonsko slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 940 (789) | Kaiser |
» | WIN 98 LOGOOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (1018) | Huey P |
» | zamenjava win slikeOddelek: Programiranje | 955 (832) | Lunik |
» | Slikica w winsihOddelek: Programska oprema | 1028 (947) | matic |