Forum » Mobilne tehnologije » odklepanje N2650? je možno?
odklepanje N2650? je možno?
HyperGL ::
pozdrav....
imam po rokah nokio 2650 že kar nekaj časa in sem opazil nekakšne konektorje pod baterijo... mislim da so štirje... in me zanima čemu služijo...
ali je možno da so to konektorji za data kabel? za katerega sicer ni zunanje vtičnice?
imam po rokah nokio 2650 že kar nekaj časa in sem opazil nekakšne konektorje pod baterijo... mislim da so štirje... in me zanima čemu služijo...
ali je možno da so to konektorji za data kabel? za katerega sicer ni zunanje vtičnice?
nice ;)
točno to sm rabu :)
a veš mogoče kako se to lahk naredi kr doma? vezavo kablov?
kakšen priključek pa ima na koncu?? UTP?
točno to sm rabu :)
a veš mogoče kako se to lahk naredi kr doma? vezavo kablov?
kakšen priključek pa ima na koncu?? UTP?
V-i-p ::
Hja, tale kabel je sicer t.i. service kabel, kot si rekel, za odklepanje in to. Če pa rabiš kabel, za nalaganje iger, ozadij, melodij, pa lahko kupiš usb kabel, ki se priključi na nokio s spodnje strani, tam kot polnilec... Je poceni, shemo ti bom pa probal najti...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
hmm najdu sem shemo za ustvarit tak kabel kot si mi ga ti pokazal... preprosto bo... zdej iščem samo še shemo iz RS232 na USB...
imaš to maybe? :)
imaš to maybe? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti kabel Digital Din 9 pinski (AC-3)Oddelek: Zvok in slika | 3045 (1848) | Kaj |
» | potrebujem tak kabel (glej sliko)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1068 (910) | mikko |
» | Izdelava USB kabla z dvojnim napajanjem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1731) | Pyr0Beast |
» | RS232 to USB?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2380 (1441) | HyperGL |
» | Kje kupiti SP/DIF kabel CD-ROM ---> zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 1472 (1375) | bastadu |