Forum » Igre » Iščem naslov igre
Iščem naslov igre
coldman ::
Torej kot piše v naslovu teme:
Igra je zagotovo stara najmanj kakšna 3 leta. Najbolj me spominja na Diabla 2 (način igranja, pogleda, itemov,...). Vem da sem jo igral precej časa nazaj in v spominu imam prizore kot so v diablu - začneš v mestu/majhnem kraju in se v 1. stopnji potikaš po zeleni pokrajni, nato katakombe...
Edina stvar po kateri bi jo lahko prepoznali je to da si lahko imel 2 enakovredna karakterja/osebka. Ikona/glava enega je bila v levem spodnjem kotu, drugega v desnem.
To bi blo vse kar sem v zadnjih dneh uspel pobrskat po spominu. Hvala za vse predloge in pomoč.
LP
Igra je zagotovo stara najmanj kakšna 3 leta. Najbolj me spominja na Diabla 2 (način igranja, pogleda, itemov,...). Vem da sem jo igral precej časa nazaj in v spominu imam prizore kot so v diablu - začneš v mestu/majhnem kraju in se v 1. stopnji potikaš po zeleni pokrajni, nato katakombe...
Edina stvar po kateri bi jo lahko prepoznali je to da si lahko imel 2 enakovredna karakterja/osebka. Ikona/glava enega je bila v levem spodnjem kotu, drugega v desnem.
To bi blo vse kar sem v zadnjih dneh uspel pobrskat po spominu. Hvala za vse predloge in pomoč.
LP
coldman ::
Kaj pa mogoče poznate kakšno stran s celotno bazo iger, kjer bi lahko natančno iskal?
Ker oćitno kar tako odgovora dobil ne bom.
Ker oćitno kar tako odgovora dobil ne bom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?Oddelek: Na cesti | 8691 (4994) | rini |
» | Katero od teh treh kartic kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2631 (2157) | Dr_M |
» | Need For Speed The RunOddelek: Igre | 8088 (5448) | Sssaga |
» | Služim denar zaradi napake v kodi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1192 (879) | muhotepec |
» | Nakup GRAFIČNE kartice (nižji rang)Oddelek: Kaj kupiti | 3075 (2399) | jan01 |