Forum » Strojna oprema » ECS K7S5A + Athlon XP 1.33 GHz
ECS K7S5A + Athlon XP 1.33 GHz
ilanium ::
Pozdrav.
Imam priložnost gostiti kombinacijo, napisano v naslovu. Sedaj me resnično zanima, kako bi zadevico še malce pospešil. V BIOS -u imam namreč na voljo samo kombinacije 100/133 133/133 in 100/100 za FSB. Ima kdo mogoče kakšen link do kakšnega boljšega BIOSa? Je XP mogoče zaklenjen? Hvala vnaprej!
Imam priložnost gostiti kombinacijo, napisano v naslovu. Sedaj me resnično zanima, kako bi zadevico še malce pospešil. V BIOS -u imam namreč na voljo samo kombinacije 100/133 133/133 in 100/100 za FSB. Ima kdo mogoče kakšen link do kakšnega boljšega BIOSa? Je XP mogoče zaklenjen? Hvala vnaprej!
BC3 ::
tuki maš beta bios (100/133, 112/112, 124/124, 133/133,138/138, 133/166, 150/150 FSB)
množilnika pa ne morš spreminjat
množilnika pa ne morš spreminjat
Paramedic ::
Dej 133/133, če misliš da ti bo delal RAM in CPU na 133 FSB, in če maš dobro hlajenje.
End transmission.
Bom mal sprobal predlagane zadevice, hvala.
Temperatura procesorja je ob maksimalni obremenitvi 51 stopinj. Glede na to da je termodioda direktno v sredici procesorja, se mi zdi kar zgledna. Posebej zato, ker imam eno čist levo termalno pasto in tihi Vulcano 5 4500 RPM. Pa vi?
Temperatura procesorja je ob maksimalni obremenitvi 51 stopinj. Glede na to da je termodioda direktno v sredici procesorja, se mi zdi kar zgledna. Posebej zato, ker imam eno čist levo termalno pasto in tihi Vulcano 5 4500 RPM. Pa vi?
Hmm, zdele sem eno uro obremenjeval procesor z SETI-jem. V MBM -ju mi piše konstanto 51', ko grem pa v BIOS mi napiše od sistema 28' od procesorja pa 39'. Smešno... Ker senzor naštimam v MBMju?
Mobidick ::
Tukaj imaš verzijo, kjer je že plata ECS K7S5A notri, tak da neboš rabo kaj dosti štelat. Meni dela.
The future is digital!
BC3 ::
tok kokr je cenejša (dost)
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
eraserr ::
ja sam athlon XP ima termalno diodo v jedru, sem pa v testu prebral, da ima plošča v sredini socketa tudi klasično termalno tipalo(ki pa je dokaj nenatančno dodajam jaz) vprašanje je ali plošča zna brat z diode iz jedra a se opira na tisto v socketu. če si pa dal arctic silver termalno pasto gor pa to ni ena leva pasta...
VASkO ::
mislim, da se nobena plata, ki je trenutno na trziscu, se ne ve brati interne diode v novih procesorjih - potrebno je ponovno nacrtovanje plate, ne pa samo sprememba BIOSa, tako so rekli na EPOXovem news strezniku.
mmmsss ::
Jest mam tud tako konfiguracijo, sam nisem preprican a mam xp notr, hladilnika pa se mi tud ne da dol dajat. Kako bi definitivno zvedu ker procesor mam? Zbudi se kot Athlon 4 procesor, WCPUID pa mi kaze Athlon 4 model 6 procesor
eraserr ::
ko se mašina zbudi ti mora čit na začetku tam ko se bios loada napisat da mas athlon xp recimo 1500 (1.33 GHz) če ti napiše samo athlon maš pomoje thunderbirda.
Pozdrav. Meni napiše AMD Athlon 4, in to je 200% XP procesor. Kar se tiče temperature, je zdaj neverjetno ugodna - v mirovanju 37' in v polni obremenitvi 42'. Tole zadevca kar sama zahteva da jo mal navijem :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbogom Socket AOddelek: Novice / Procesorji | 4301 (3176) | Azrael |
» | Elite K7S5AOddelek: Navijanje | 1583 (1282) | _Dejan_ |
» | ECSKA DA ali NEOddelek: Kaj kupiti | 1483 (1051) | Boky |
» | Sandra memory test na ECS K75AOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1078) | Boky |
» | Kdo od vas ima ECS K7S5A?Oddelek: Kaj kupiti | 1354 (975) | g0Run7 |