Forum » Kaj kupiti » ISDN modem
ISDN modem
akulp ::
Ali ima kdo doma ISDN modem I-Surf Siemens ki mu v WIn XP v redu deluje. KATERI modem, ISDN seveda, predlagate naj kupim?
BojlerTM ::
Jst mam isti problem. Mene tud ta modem v winXP jebe.. Pa sem si od prijatelja sposodu "odvecnegi" USRobotics pro Ta in cakam na driverje..
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
akulp ::
A mi boš lahko prosim sporočil ko dobiš driverje za SIEMENSA na akulp@email.si. Če pa jih jaz dobim prej mi pa daj naslov pa ti povem.
Hvala!
Hvala!
SLOWWWeb.net ::
Mislim da ne bo odvč če majhen potožiš pri uvozniku, saj so sedaj že baje popravili gonilnike tako da bi sedaj moralo že delat. Ker sam tega modema ne uporabljam [imam namreč 3Com ProTA-ki pa dokaj normalno sluzi svojemu namenu].
P.S.: Številko uvoznika najdeš na garancijski poli.
P.S.: Številko uvoznika najdeš na garancijski poli.
BojlerTM ::
Jaz tega modema nisem "kupil", ampak mi ga je sosolc od nekje zrihtu, trala la, hopsa sa in nimam nobenih papirjev od njega - sam cd z driverji. tko da nevem koga klicat; edin telekom se pi pa ne klice..
moj mail dobis pod mojim profilom
moj mail dobis pod mojim profilom
"Salt?"
"Pepper?"
"Pepper?"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens I-surf USB ISDN modem problem...Oddelek: Strojna oprema | 1603 (1389) | amigo_no1 |
» | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3290 (2408) | netko |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1840 (1499) | Wad@ |
» | Dial-up na XP-jih ne deluje več...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1218 (1008) | iggy0611 |
» | XP in ISDN modem I-SurfOddelek: Strojna oprema | 1958 (1686) | JohnyB |