Forum » Loža » discovery channel - spored
discovery channel - spored
archer ::
Tole sem našel za spored Discoveryjia, ki ga imamo v Sloveniji:
stran na www.discoverychannel.hu
Izkazalo se je da imajo Madžari isti program kot mi. A ve kdo, kje se bi dala dobiti vsaj angleška vezija tega.
Na strani stran na www.discoveryeurope.com, ni Slovenije zato sem malo brskal in opazil da imajo Madžari isti program.
stran na www.discoverychannel.hu
Izkazalo se je da imajo Madžari isti program kot mi. A ve kdo, kje se bi dala dobiti vsaj angleška vezija tega.
Na strani stran na www.discoveryeurope.com, ni Slovenije zato sem malo brskal in opazil da imajo Madžari isti program.
beerhunter ::
-----
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff
Butl123 ::
Samo neki XD; A ve kdo slučajn zaka pa nas doma maš discovery sicer super slovenski prodnapisi medtem ko so reklame v Romunščini lol?
s1m0n ::
Nevem kako imate vi pri nas so vse reklame na Discovery Channel v slovenščini (UPC Telemach)
1024 ::
Same here. Reklame v romunščini. Fuck*** SiOL.
Se bols, manj pranja mozganov. Ce ne pa prklop na ksn kanal k majo samo reklame vmes.
Fish knows everything.
Scorpia ::
Reklame so romunske, zato ker grejo prek romusnkega uplinka na satelitsko od koder ga zajamejo večina slovenskih operaterjev. Romuni pa itak te reklame izkoriščajo za svoj trg, mi pa poceni plaučejemo signal, ker imamo majhen trg in si sposojamo od drugih.
Telemach po novem pobira ''svoj'' signal z satelita, ker zdaj total tv ima svoj uplink iz beograda. Kot vemo imata istega lastnika. Sicer na satelitu so srbske reklame, na kabelski pa telemach pusti svoje.
Sicer bi lahko tudi operaterji puščali svoje reklame, ampak potem se ne bo strinjal dobavitelj signala. Kot sem omenil, poceni dobimo signal.
Telemach po novem pobira ''svoj'' signal z satelita, ker zdaj total tv ima svoj uplink iz beograda. Kot vemo imata istega lastnika. Sicer na satelitu so srbske reklame, na kabelski pa telemach pusti svoje.
Sicer bi lahko tudi operaterji puščali svoje reklame, ampak potem se ne bo strinjal dobavitelj signala. Kot sem omenil, poceni dobimo signal.
////
bluefish ::
Nekateri romunski oglasi imajo za razliko od naših vsaj kanček domišljije, ne pa vedno enak koncept za tisoč in eno čistilo.
PARTyZAN ::
Se pa dvigne daljinec in prešalta na Discovery HD, Science, World, Nat Geo/HD, History/HD. Te programi so zaenkrat še gledljivi.
AtaStrudl ::
A ve kdo slučajn zaka pa nas doma maš discovery sicer super slovenski prodnapisi
Res je, priblizno v taksni slovenscini so tudi Discovery podnapisi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske reklame na Discovery??Oddelek: Loža | 2418 (1803) | alexz |
» | Prihaja tarčno oglaševanje na TV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 9004 (6804) | kuglvinkl |
» | Bowling.for.Columbine vrtijo na HT1Oddelek: Sedem umetnosti | 1714 (1405) | pivmik |
» | Prevod pesmi Haiducii - dragostea din teiOddelek: Sedem umetnosti | 2552 (2134) | SikWitIt |