Forum » Pomoč in nasveti » ZAGONSKA DISKETA/CD
ZAGONSKA DISKETA/CD
Kriko ::
Hočem flash-at bios pa imam en problem.
Namreč ko zaženem z zagonsko disketo in pridem do A:\ in želim recimo do enih file-ov v C:\ tega ne morem storit, ker kadar vpišem C:\ in kliknem ENTER mi napiše NEVELJAVEN POGON!!
Kaj vam je kaj jasno in kaj svetujete!!
Pa še kako se naredi zagonska v WinXP!! Probal pa sem z zagonsko od Win9x.ME in vedno napiše NEVELJAVEN POGON!!
Namreč ko zaženem z zagonsko disketo in pridem do A:\ in želim recimo do enih file-ov v C:\ tega ne morem storit, ker kadar vpišem C:\ in kliknem ENTER mi napiše NEVELJAVEN POGON!!
Kaj vam je kaj jasno in kaj svetujete!!
Pa še kako se naredi zagonska v WinXP!! Probal pa sem z zagonsko od Win9x.ME in vedno napiše NEVELJAVEN POGON!!
JLP ::
Neveljaven pogon je zato k diskete od Win9x ne poznajo NTFS file systema in ga ne znajo uporabljat. Najbol da kr fajle od BIOSa na zagonsko al pa eno drugo disketo skopiraš pa pol kr z diskete fleširaš.
Live long and prosper!
miranpozar ::
Točno tako kot pravi JLP.
BTW: obstaja način, da iz DOSa bereš podatke na NTFS particijah. Programček NTFSDOS, ki ga dobiš tukaj.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
BTW: obstaja način, da iz DOSa bereš podatke na NTFS particijah. Programček NTFSDOS, ki ga dobiš tukaj.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos podatkov.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (1078) | Jan987 |
» | ne morem formaterati diska...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (928) | Roych |
» | pokvarjeni Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1390 (1086) | hruske |
» | WIN XP INSTALACIJAOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1087) | Kriko |
» | W2K clean install help!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2060 (1923) | andrej |