Forum » Pomoč in nasveti » kako odstraniti DirectX 9.0b
kako odstraniti DirectX 9.0b
IceHawk ::
kako odstraniti DirectX 9.0b
nameščen imam windows XP z integriranim sp2, ko hoče namestit novejši directX mi ga enostavno noče in iam še naprej nameščen DirectX 9.0b
nameščen imam windows XP z integriranim sp2, ko hoče namestit novejši directX mi ga enostavno noče in iam še naprej nameščen DirectX 9.0b
kako ga odstranim?
kako ga odstranim?
- spremenil: IceHawk ()
teac ::
Inštaliraj DirectX 9.0c sam, pa bi moralo delat. Sem imel podoben problem, pa je tako delalo.
IceHawk ::
ko bi blo tok enostavn bi blo čist fajn.
samo NI!!
samo NI!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IceHawk ()
Tr0n ::
.c prepise .b.
V run oknu pozeni dxdiag pa poglej verzijo. Odstranevanje DirectXa z raznimi programi ne priporocam.
V run oknu pozeni dxdiag pa poglej verzijo. Odstranevanje DirectXa z raznimi programi ne priporocam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3dMark xx problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1093) | schwabspenk |
» | geforce fx 5200 in directx 9.0cOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1258) | Vice |
» | Problem z inštalacijo DX9.0c: pove da je inštaliru, ampak niOddelek: Programska oprema | 1179 (1112) | .:WiCKED:. |
» | Battlefield VietnamOddelek: Igre | 2603 (1480) | Deathlike M Tito |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1235) | maxx |