Forum » Strojna oprema » Athlon 1400/266 na ABIT KT7E?
Athlon 1400/266 na ABIT KT7E?
kuglvinkl ::
Kaj menite, bi to šlo oz. delovalo?
Sprašujem zaradi tega, ker je trenutno (čakam Anandtech ipd.) scena taka, da je to verjetno zadnji najhitrejši CPU za mojo plato (XP odpadejo).
Sprašujem zaradi tega, ker je trenutno (čakam Anandtech ipd.) scena taka, da je to verjetno zadnji najhitrejši CPU za mojo plato (XP odpadejo).
Your focus determines your reallity
Vsi boste svoje plate takoj stran pometal in kupil take, da bo šel xp gor?!
msmiha ::
Ja naj bi šli celo XPji na vse plate z Socket A podnožjem se pravi tudi na tiste, ki imajo 200MHz vodilo. Tako, da ne vidim razloga zakaj ne bi šli Athloni gor. Zdi se pa mi, da deluje procesor samo tako, kot da bi imel 100MHz FSB
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Misliš pri tem na 200 in ne na 266? Se pravi, da ga ne morem do konca izkoristiti?
ChiefThunder ::
možno da bi ti ga zaznalo na 100mhz FSB-ju (10.5×100), pol bi pa lohka nastavu FSB na 133 in bi blo isto... k so te plate gud za navijat...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
yjj ::
Jaz ti svetujem da počakaš na izid Xpjev potem pa bomo videli. Abit res pravi da ne bodo delovali, a sam ne vidim vzroka zakaj ne. Sploh pa so za današnje igre Duroni več kot dovolj (800+)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM Real Life Speed anketa - prošnja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 9138 (6577) | tiborrr |
» | 400MHz pri 100fsb ali 550MHz pri 75fsb?Oddelek: Strojna oprema | 1879 (1482) | Poldy |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4182 (3481) | TribesMan |
» | EPOX 8RGA+ OVERCLOCKOddelek: Kaj kupiti | 1621 (1200) | borchi |
» | FSB ne gre cez 83Oddelek: Navijanje | 1446 (1185) | migič |