Forum » Pomoč in nasveti » Nekateri zvoki v windowsih ne delajo
Nekateri zvoki v windowsih ne delajo
fenomen79 ::
Pozdrav!
Čudna zadeva..
Zvoki delajo, ampak ne vsi. Npr.. mp3 filmi tud v igricah vse dela..
zvoki na internetu, osnovni windows zvoki, kot napaka ali izhod iz windowsow pa ne..
Niti midi zvoki mi ne delajo ki se predvajajo v media playerju, drugi fajli pa tam delajo :)
Ne vem, če ma kdo kakšno idejo...
Drugače pa je bil problem mal nazaj in sem na novo posnel windowse, pa driverje in smo spet tam..
Je pa vse to na mamaplati abit nf7.
LP
Čudna zadeva..
zvoki na internetu, osnovni windows zvoki, kot napaka ali izhod iz windowsow pa ne..
Niti midi zvoki mi ne delajo ki se predvajajo v media playerju, drugi fajli pa tam delajo :)
Ne vem, če ma kdo kakšno idejo...
Drugače pa je bil problem mal nazaj in sem na novo posnel windowse, pa driverje in smo spet tam..
Je pa vse to na mamaplati abit nf7.
LP
Matev ::
če ti mp3 ne dela je verjetno zato ker nimaš pravega programa za njih predvajanje
priporočam ti winamp ali mediaplayer z instaliranimi ustreznimi kodeki
ricola78 ::
@matev, če bi pozorno prebral kar je fenomen napisal, bi videl, da mu mp3-ji delajo.
A je to abit nf7-s v2? Katere gonilnike si poizkusil? Samo all in one, al tudi posebej gonilnike za zvočno.
Poskusi z ginilniki z Realtek ALC650 oz. tistimi, ki so priporočeni za tvojo plato.
Poglej v sound and audio devices(control panel) in poglej kaj imaš izbrano na audio lastnostih kot sound playback.
A je to abit nf7-s v2? Katere gonilnike si poizkusil? Samo all in one, al tudi posebej gonilnike za zvočno.
Poskusi z ginilniki z Realtek ALC650 oz. tistimi, ki so priporočeni za tvojo plato.
Poglej v sound and audio devices(control panel) in poglej kaj imaš izbrano na audio lastnostih kot sound playback.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
Ja
js sem kr all in one instaliral :)
Bom poskusil z tvojim predlogom ricola.. ja 2,0 je
sporočim če je to to
LP
js sem kr all in one instaliral :)
Bom poskusil z tvojim predlogom ricola.. ja 2,0 je
sporočim če je to to
LP
na žalost ni blo haska..
Res mi ni jasno zakaj večina zvokov dela, midi pa ne. V media playerju seveda kaže kot da dela , sam js ne slišim nič.
Instaliral sem realteakove driverje, prejšnje pa vrgel dol.
No ja .. bomo vidli..
LP
Res mi ni jasno zakaj večina zvokov dela, midi pa ne. V media playerju seveda kaže kot da dela , sam js ne slišim nič.
Instaliral sem realteakove driverje, prejšnje pa vrgel dol.
No ja .. bomo vidli..
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ustavljanje videa po dveh sekundahOddelek: Zvok in slika | 1686 (1686) | OtoReper |
» | nForce2 in zvok.....Oddelek: Zvok in slika | 1141 (957) | Tilen |
» | slika zaostaja za zvokomOddelek: Zvok in slika | 2120 (2018) | The B |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5977 (4665) | BlackHole |
» | mp3 za ozadje na strani - media player - kr nekiOddelek: Izdelava spletišč | 1799 (1628) | Tr0n |