Forum » Pomoč in nasveti » Katera stran je to?
Katera stran je to?
nokia6310 ::
Pozna mogoče kdo to stran?
http://rapidshare.de/cgi-bin/premiumzon...
Vglavnem zanima me zakaj ne vidim fajla ko ga uplodam ampak se mi namesto tega help odpre?
Vglavnem hvala vsem ki bi kaj vedeli kaj je s tem.
Lp vsem.
http://rapidshare.de/cgi-bin/premiumzon...
Vglavnem zanima me zakaj ne vidim fajla ko ga uplodam ampak se mi namesto tega help odpre?
Vglavnem hvala vsem ki bi kaj vedeli kaj je s tem.
Lp vsem.
Alexius Heristalski ::
Povezava, ki si jo dal, mi pokaže, naj se prijavim. Sta dve okni (Login, Password) in Login gumb.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Gregor P ::
Na to stran (oz. na osnovno stran rapidshare-a) sem že naletel; to je stran do posameznih datotek, ki jih poljubno uploadajo uporabniki.
Ponavadi ti uporabniki objavijo nekje drugje povezavo do te datoteke na rapidshare-u. Ko klikneš na povezavo se ti odpre rapidshare-ova stran; od tu naprej imaš dve opciji, ali dl kot član takoj (plačljiva zadeva), ali pa zastonj in moraš nato čakat pol minute ipd. da se prikaže povezava za dl, imaš pa kot nečlan še omejen dl itd.
V tvojem primeru menim, da si kliknil na neko povezavo do območja, ki je omejena zgolj na člane (Premium paket ipd.torej do tistih, ki so za to članstvo tudi plačali).
Skratka brez uporabniškega imena in gesla nimaš tam kaj iskati
Mojih 5min
Ponavadi ti uporabniki objavijo nekje drugje povezavo do te datoteke na rapidshare-u. Ko klikneš na povezavo se ti odpre rapidshare-ova stran; od tu naprej imaš dve opciji, ali dl kot član takoj (plačljiva zadeva), ali pa zastonj in moraš nato čakat pol minute ipd. da se prikaže povezava za dl, imaš pa kot nečlan še omejen dl itd.
V tvojem primeru menim, da si kliknil na neko povezavo do območja, ki je omejena zgolj na člane (Premium paket ipd.torej do tistih, ki so za to članstvo tudi plačali).
Skratka brez uporabniškega imena in gesla nimaš tam kaj iskati
Mojih 5min
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
gkovac ::
prejšnji post sem brisal, kewr se mi zdi da ni ravno najbolj legalno. Vsak ki hoče uporabljati servis naj se logira in prijavi sam.
obstaja FAQ na strani kjer je tudi mail webmastra za več vprašanj.
obstaja FAQ na strani kjer je tudi mail webmastra za več vprašanj.
lp,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MPAA toži HotfileOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13020 (11691) | CaqKa |
» | HDA Audio bus driver not foundOddelek: Strojna oprema | 7779 (3068) | rtmktl |
» | FTPOddelek: Omrežja in internet | 1034 (854) | zlobcek |
» | [VB] Ocena programaOddelek: Programiranje | 1487 (1351) | mtosev |
» | Izdelava DIY CNCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13384 (12682) | Azrael |