Forum » Programska oprema » Omrežne mape in gesla v Windows
Omrežne mape in gesla v Windows
nurmaln ::
Zdravo
Srečal sem se z enim problem pri povezovanju na CC server iz Win XP.
Na CC imam ustvarjenih več user accountov
Primer:
User 1
User 2
User 3...
Ko sem se prvič povezoval na CC (seveda laufa samba), sem računalnik poiskal v My Network Places--> Entire Network. Ko sem kliknil na CC server se je odprlo okno za vpis uporabniškega imena in gesla in vpisal sem User 1 in geslo. Problem se je pojavil ko sem se hotel naslednjič povezat na account User 2, vendar mi winsi sploh ne ponudijo več vpisa uporabniškega imena in gesla ampak me vržejo naravnost na account User 1.
Poizkusil sem še z enim računalnikom, se prvič povezal kot User 2, nato pa ista zgodba.
V Explorerju sem iskal če so kje shranjena gesla (tako kot npr v firefox) ampak jih nisem nikjer našel.
Se komu sanja kako naj winsom razložim da se ne bi rad vedno povezal kot User 1?
Če računalnik resetiram pozabi kaj se je prej dogajal in spet hoče uporabniško ime in geslo ampak men glih ni da bi vsakič resetiral.
Srečal sem se z enim problem pri povezovanju na CC server iz Win XP.
Na CC imam ustvarjenih več user accountov
Primer:
User 1
User 2
User 3...
Ko sem se prvič povezoval na CC (seveda laufa samba), sem računalnik poiskal v My Network Places--> Entire Network. Ko sem kliknil na CC server se je odprlo okno za vpis uporabniškega imena in gesla in vpisal sem User 1 in geslo. Problem se je pojavil ko sem se hotel naslednjič povezat na account User 2, vendar mi winsi sploh ne ponudijo več vpisa uporabniškega imena in gesla ampak me vržejo naravnost na account User 1.
Poizkusil sem še z enim računalnikom, se prvič povezal kot User 2, nato pa ista zgodba.
V Explorerju sem iskal če so kje shranjena gesla (tako kot npr v firefox) ampak jih nisem nikjer našel.
Se komu sanja kako naj winsom razložim da se ne bi rad vedno povezal kot User 1?
Če računalnik resetiram pozabi kaj se je prej dogajal in spet hoče uporabniško ime in geslo ampak men glih ni da bi vsakič resetiral.
- spremenilo: nurmaln ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SambaOddelek: Programska oprema | 2440 (1732) | kiFni |
» | izklop naprav in procesov pri bootuOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (994) | Spajky |
» | VMwareOddelek: Programska oprema | 2964 (2689) | Blisk |
» | Raznovrstna vprašanja s področja spletne prodajeOddelek: Izdelava spletišč | 1857 (1287) | Gandalfar |
» | Win server 2003 in Win XP - file sharing oz. skupna rabaOddelek: Omrežja in internet | 2326 (2197) | Mitja.GTI |