» »

kako zamenjati grfično kartico?

kako zamenjati grfično kartico?

primmy ::

Zamenjal bi grafično kartico pa tega še nisem počel in bi prosil, če mi kdo lahko poda navodila kaj moram storiti kar se tiče programskih stvari, če so kakšne posebnosti pri fizičnem priklopu,...

Hvala!

jurre ::

ce bos dal not kartico druge firme (imas sedaj nvidio pa bos dal not ati oz. obratno) moras uninstalirat gonilnike za graficno!
Obstaja tud en program, ki ti vse pocisti (mislim da je driver cleaner ali nekaj podobnega).
Ko jih bos odstranil, izklopi racunalnik, izstekaj iz elektrike obvezno, odklopi monitor z graficne, odpri skatlo, odvij vijak, ki drzi graficno v slotu, pa daj pac novo nazaj notri (ce imas kaj zmogljivesega moras priklopit se en kabel iz napajalnika na graficno), ce ne pa daj notri, poglej da je do konca not v rezi, da je zataknjena ce mas tist jezicek na maticni in da si privil vijak nazaj. Potem priklopi, nalozi nove gonilnike in stvar mora delat..

Bevcan ::

Jure je že napisu skor use sam neki je napisal narobe. Računalnik pusti vštekan v električno vtičnico in le izklopi stikalo na napajalniku. Tako bo ohišje ostalo ozemljeno in bo manjša možnost statične elektrike.
Govoril sem.

primmy ::

Se pravi, to je vse...drugih težav pa ne bi smelo bit a ne? Hvala za pomoč, sam pač ne bi znal:)

jurre ::

to je to:D

@Bevcan
glede elektrike pa nisem vedel..jaz ponavadi raje vse izstekam...

mato22 ::

Pa glej da boš pravo grafično kupil, da ti bo pasala v slot.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
13413158 (11530) ThomasSGS
»

Grafična kartica - resetiranje računalnika

494220 (2830) Assass1n
»

Pregrevanje nečesa ali ... ?

151262 (1025) auch
»

Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )

955484 (4200) Timmah
»

Kolegu žre živce monitor. Majstri, na pomoč!

131766 (1436) Brane2

Več podobnih tem