Forum » Programska oprema » razdelitev diska?
razdelitev diska?
mtic ::
Zdravo,
kupil sem nov kompl, kjer so bili že naloženi windowsi xp professional. vendar disk ni bil razdeljen na dve particiji, kot je to običajno, ampak samo na eno (C:). Zdej me pa zanima, ali je možno disk razdeliti na dve particiji brez formatiranja in ponovnega inštaliranja windowsov in če je možno, kako se to izvede?
hvala in lp
matej
kupil sem nov kompl, kjer so bili že naloženi windowsi xp professional. vendar disk ni bil razdeljen na dve particiji, kot je to običajno, ampak samo na eno (C:). Zdej me pa zanima, ali je možno disk razdeliti na dve particiji brez formatiranja in ponovnega inštaliranja windowsov in če je možno, kako se to izvede?
hvala in lp
matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povečati particijo na delujočem sistemuOddelek: Pomoč in nasveti | 4264 (4264) | pecavar34 |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8127 (7211) | buneech |
» | Partition Magic ... prosim za par nasvetovOddelek: Programska oprema | 1223 (1087) | Ch4N93 |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2124 (1759) | kerrigh |
» | Kako iz NTFS v FAT 32 sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 2015 (1947) | Fury |