Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje
Formatiranje
lucky21si ::
Kako foramtirat večje število PC na katerih so WIN XP.
Eno hitro in enostavno varianto rabim.
Hvala za pomoč.
Eno hitro in enostavno varianto rabim.
Hvala za pomoč.
Spajky ::
-a je treba komplet diske zbrisat/prepisat z nulami (kompi stari neke firme gredo v prodajo?)
- a so diski IDE (ali SATA kontrolerju v chipsetu in ne na 3rd party kontrolerju na plati)?
- a majo kompi P/s2 miško?
- a so diski IDE (ali SATA kontrolerju v chipsetu in ne na 3rd party kontrolerju na plati)?
- a majo kompi P/s2 miško?
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Diski so IDE. Ja kompi gredo v prodajo.
Imajo pa PS/2 za miš, vsi ker so PIII.
Upam da mi boš kej pametnga povedov. Ker s CD-ja se mi jih ne ljubi formatirat, čeprav quick format gre hitr samo preden do ke pride traja.
Hvala, Rok.
Imajo pa PS/2 za miš, vsi ker so PIII.
Upam da mi boš kej pametnga povedov. Ker s CD-ja se mi jih ne ljubi formatirat, čeprav quick format gre hitr samo preden do ke pride traja.
Hvala, Rok.
Anzi ::
V Kranju pri gimnaziji gradimo garažno hišo in bomo danes popoldne z magnetnim žerjavom dvigali večje število bremen. Oglasi se po tretji uri z računalniki naloženimi v kombiju, pa ti bom magnet nabil do fula in ti ga prislonil na kombi. Če želiš te lahko tudi dvignem in si ogledaš panoramo Kranja. Ampak ta dodatek pa stane .
lp, Brane
lp, Brane
Spajky ::
moj Bootable "live" w9x na koncu doli; zapeci, bootaj, uporabi embeded prg KillDisk ... zadosti 1 CD, ko prvi komp bootne, CD-ja ne rabis već in z njim bootneš naslednji komp itd. in delajo dokler ne končajo (al pa dokler po nesreči ne zmanka štroma - beri pri sosedu s krampom presekajo štrom kabl .. ... pol si pa poglej še ostalo enkrat v miru v tem "mojem sistemu"; ti utegne bit še kdaj kaj uporabno /na teh IMHO w9x lookalike najmanših winsih na svetu/ ... .. Če je NTFS file sistem, najprej z xFdiskom pobriši particije/sistem če je treba ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
Ja hvala. Sej deluje samo gre ultra prepočasi.
Tko da bo treba neki novga pogruntat.
Hvala vse en.
Tko da bo treba neki novga pogruntat.
Hvala vse en.
Good Guy ::
če maš fat particije jih dej u izi iz dosa!
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
pinx ::
malo offtopic...
Plato v podpisu bo nadomestila Abit NF7-S 2.0 in me zanima če bo potrebno formatiranje sistemske particije, glede na to da sta obe plati NF2 in skoraj identični?
Plato v podpisu bo nadomestila Abit NF7-S 2.0 in me zanima če bo potrebno formatiranje sistemske particije, glede na to da sta obe plati NF2 in skoraj identični?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 setup ne zazna SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 5590 (2161) | jahidtech |
» | Gigabyte RAM DiskOddelek: Strojna oprema | 2557 (1880) | Pyr0Beast |
» | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7262 (5723) | Mavrik |
» | Obvestilo za vse lastnike NF7-S 2.0 in mogoce starejsih (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5784 (4031) | Clemento |
» | W2K clean install help!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1903) | andrej |