Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO RABM POMOČ!!!
NUJNO RABM POMOČ!!!
JXS ::
ok problem gre tako, pred časom sem naredil eno animacijo veliko prbližen 360mb, to anamacijo sm prek interneta dal prijatelju, problem pa je da sem anamacijo z winrarom razdelil na dele vsak file je velik 15Mb, na zadnjega pa sem zaščitil z kodo, problem pa je da se kode ne spomnem!!!!! kako naj pridem do te kode?? a obstaja kak prog ki bi to kodo odkril??? prosm pomagite!
miranpozar ::
neworder.box.sk
Avto lahko dobiš a se ga moraš naučiti vozit. Nihče se ne rodi s prirojenim znanjem.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Avto lahko dobiš a se ga moraš naučiti vozit. Nihče se ne rodi s prirojenim znanjem.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Veliki Britaniji bi v kioskih začeli prodajati dovolilnice za dostop do internetne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 21989 (17450) | [D]emon |
» | 2.60 evra za vodenje računa NLBOddelek: Loža | 7875 (6583) | c0ck4m0u53 |
» | Kako mentorirati začetnika na delovnem mestu?Oddelek: Programiranje | 5461 (2913) | codeMonkey |
» | Windows Markeptlace je 'čist' odprte kodeOddelek: Novice / Windows Mobile | 7484 (6273) | BigWhale |
» | glasuj zame source koda ali pa kakšna podobna koda?Oddelek: Izdelava spletišč | 2704 (2065) | bluefish |