Forum » Strojna oprema » težava s cd rom in dvd rom pogonom
težava s cd rom in dvd rom pogonom
mihec13 ::
pred nekaj minutami sem uporabljal program alcohol 120& in od takrat naprej se mi v Mojem računalniku ne pokažeta cd rom pogon in dvd-rom pogon. ko sem hotel z nerotom zapisati neko datoteko mi tudi ni našl zapisovalnika. potem sem resetiral računalnik vendar je vse ostal isto. ko sem pogledal v BIOS pa sta tam še vedno napisana oba pogona.
P.S.: z alcoholom se mi je tudi ustvaril navidezni pogon, za katerega newem kako naj ga zbrišem!
P.S.: z alcoholom se mi je tudi ustvaril navidezni pogon, za katerega newem kako naj ga zbrišem!
Look at me and I will smile, kiss me and I will fly, turn away and I will cry, say goodbye and I will die!
mihec13 ::
se opravičujem, sem že odkril napako:
moral sem iti samo pod nadzorno ploščo/system/strojna oprema/upravitelj strojnih naprav in tam dati samo omogoči cd in dvd pogon
hvala vseeno!
moral sem iti samo pod nadzorno ploščo/system/strojna oprema/upravitelj strojnih naprav in tam dati samo omogoči cd in dvd pogon
hvala vseeno!
Look at me and I will smile, kiss me and I will fly, turn away and I will cry, say goodbye and I will die!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | registerOddelek: Programska oprema | 1541 (1028) | Aleš Ocepek |
» | pri snemanju cd-ja javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1621 (1444) | schwarzvald |
» | Problem CD-ROMOddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1067) | neki123 |
» | 100x CD-ROMiOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2007 (2007) | crusader |
» | Test CD-ROMovOddelek: Novice / Nova vsebina | 2299 (2299) | BigFoot |