Forum » Na cesti » LG avtoradio je za kupit ali ne?
LG avtoradio je za kupit ali ne?
muhec ::
Ima že kdo kaj izkušen z avoradiji znamke LG. V kratkem nameravam kupiti radio in glede na njihove specifikacije na official strani so kr solidni. Upam, da za njih ne velja za malo denarja malo muzike. Npr tale bi biu kr ql (pa še dalinec je zravn):
http://www.bof.si/product.cp2?guid=2F06...
No nj napiše kdo če ima kakšne + ali - izkušnje.
http://www.bof.si/product.cp2?guid=2F06...
No nj napiše kdo če ima kakšne + ali - izkušnje.
Kdor visoko leta, daleč vidi...
jurre ::
jaz sem pred kratkim kupil tega in je dobr. Odlocal sem se med tem in JVCjem, potem sem vzel LGja zaradi bolsih tipk, lepsega izgleda in prilozenega daljinca (ceprav ni tist za na volan). Radio dela ok, zvok je dobr, mam 2 cdja mp3jev, bere normalno, dokaj hitro, ne preskakuje nic, edino kar je mislm da ne mores iskati po folderjih...sam me ne moti, ker imam ponavadi vklopljen shuffle, lahko pa tudi z daljincem vtipkas stevilko komada. Za prikaz id3 taga pa 2x prtisnes en gumb in se ti potem stalno vrti okoli..naprej naslov komada, potem izvajalec, potem naslov albuma.
Slabih lastnosti zaenkrat nisem nasel..
Slabih lastnosti zaenkrat nisem nasel..
Dead_Eye ::
Meni je predvsem všeč tisti najdražji model, velik LCD, zelo lep design. Dvomim pa, da je ojačevalec na nivoju niti najcenejšega alpine-a....
The one and only
muhec ::
Kokr sm zdle gledu bi blo vrjetno najbolje kupit za ta denar v Merkurju JVC, KD-G401, ki je 26čukov- je tud v katalogu. Ga ma en kolega že 1 leto in dela BP, pa še kr kul zgleda.
Kdor visoko leta, daleč vidi...
Kaufmann ::
Jaz sem tudi kolebal med unim LG-jem za 23k, ki bi ga sicer dobil za 20k in Pioneerjem deh-4700 tule. Vzel sem Pioneerja ki je malo dražji, na LG me je zmotila plastičnost in škripavost tipk pa še pesmi se ne da prevrtavat. Drugače naj bi imel LG zavidljiv zvok in zadostno zalogo moči za ta denar v primerjavi s konkurenco. Pri Pioneerju je nekoliko moteč vrtljiv gumb za glasnost ki vedno ne reagira kot bi moral.
še to, JVC ki ga omenja muhec je pa sploh vreden tega denarja.
še to, JVC ki ga omenja muhec je pa sploh vreden tega denarja.
ni podatka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kaufmann ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno TV naj kupim ??? nasvet prosimOddelek: Zvok in slika | 4637 (2337) | murchixl |
» | Katerega od 4ih prenosnikov kupit???Oddelek: Kaj kupiti | 2421 (1950) | klinker |
» | Nakup hišnega kina, kaj svetujete?!Oddelek: Kaj kupiti | 1602 (1407) | trdoreh |
» | Ozvočenje v avtu - subwoofer da ali ne?Oddelek: Zvok in slika | 4813 (4396) | AndrewSmith |
» | Kateri laserski tiskalnik kupiti za cca 25.000 sit?Oddelek: Kaj kupiti | 2472 (2340) | AngelOfDeath |