Forum » Pomoč in nasveti » težave z USB Bluetooth adapterjem
težave z USB Bluetooth adapterjem
ojanez ::
Zdravo,
kupil sem omenjen adapter podjetja Jaht, konkretno model JBT-2001U, če to komu kaj pove.
Težava je v tem, da ni nikjer v opravilni vrstici njegove ikone in sedaj ne vem, kako naj ga izklopim iz računalnika, torej fizično odstranim iz USB porta. A ga lahko kar tako "ven potegnem"? Ker recimo, ko priklopim USB ključ, mi v opravilni vrstici naredi njegovo ikono in ko ga hočeš izklopit, klikneš nanjo --> varna odstranitev opreme in ga lahko brez skrbi izklopiš.
Drugače adapter deluje pravilno, s programčkom MyPhoneExplorer se odlično razumeta.
kupil sem omenjen adapter podjetja Jaht, konkretno model JBT-2001U, če to komu kaj pove.
Težava je v tem, da ni nikjer v opravilni vrstici njegove ikone in sedaj ne vem, kako naj ga izklopim iz računalnika, torej fizično odstranim iz USB porta. A ga lahko kar tako "ven potegnem"? Ker recimo, ko priklopim USB ključ, mi v opravilni vrstici naredi njegovo ikono in ko ga hočeš izklopit, klikneš nanjo --> varna odstranitev opreme in ga lahko brez skrbi izklopiš.
Drugače adapter deluje pravilno, s programčkom MyPhoneExplorer se odlično razumeta.
www.nasteno.si
Damjan Jagar ::
Jp. BT adapterji nimajo tako kot USB ključi. Sploh imaš ikono od BTja v trayu?. Ponavadi je modra. Potem je dovolj, da samo klikneš nanjo in Stop oz. Exit (se ne spomnim). Potem lahko kar izpuliš.
http://jagar.si
Saj v tem je fora, da nimam nobene ikonce v trayu, oz. jaz sem napisal v opravilni vrstici.
www.nasteno.si
Priloženi gonilniki so vsi naloženi.
V bistvu mi je ratalo priklicat ikonco v tray, ampak ne ponuja možnosti za izklop USB vmesnika.
Tudi pod omrežnimi povezavami je, vendar tudi tu ni možnosti za izklop. Obstaja pa možnost "onemogoči". A je to dovolj? Skrbi me, ker če kliknem to možnost, lučka na USB vmesniku še vedno sveti.
Malce kompliciram, vem, ampak nočem zaj... stvari, da se mi slučajno vmesnik ne pokvari. Pa gre v luft 8 prešernov.
V bistvu mi je ratalo priklicat ikonco v tray, ampak ne ponuja možnosti za izklop USB vmesnika.
Tudi pod omrežnimi povezavami je, vendar tudi tu ni možnosti za izklop. Obstaja pa možnost "onemogoči". A je to dovolj? Skrbi me, ker če kliknem to možnost, lučka na USB vmesniku še vedno sveti.
Malce kompliciram, vem, ampak nočem zaj... stvari, da se mi slučajno vmesnik ne pokvari. Pa gre v luft 8 prešernov.
www.nasteno.si
Damjan Jagar ::
Onemogoči je dovolj.
Da te pomirim, isti vmesnik, več kot leto uporabe, ista procedura, brez problemov.
Da te pomirim, isti vmesnik, več kot leto uporabe, ista procedura, brez problemov.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP G72 in težave z bluetoothomOddelek: Strojna oprema | 1748 (1471) | clip |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23052 (20074) | darkolord |
» | Priročni programčki za prenosnikeOddelek: Programska oprema | 4061 (2758) | CaqKa |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7157 (5049) | kolesar |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7515 (7515) | Avalonis |