Forum » Omrežja in internet » Kako je vzržljiv router Allnet ALL1294 na omrežje?
Kako je vzržljiv router Allnet ALL1294 na omrežje?
aco111 ::
Zdravo.
Mene zanima, kak router Allnet ALL1294 prenaša računalnike v omrežju. Jaz namreč nameravam nareti omrežje z 5-timi računalniki, kjer bi preko routera mel vsaki računalnik tudi kabelski internet.
Zanima me kako vzdržljiv je pri P2P programih,...
LP. Allesandro
Mene zanima, kak router Allnet ALL1294 prenaša računalnike v omrežju. Jaz namreč nameravam nareti omrežje z 5-timi računalniki, kjer bi preko routera mel vsaki računalnik tudi kabelski internet.
Zanima me kako vzdržljiv je pri P2P programih,...
LP. Allesandro
Don't worry be happy :)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
aco111 ::
Zaj namreč ponujajo na kabelskem netu, pa ne vem če bi vzel
gdorkoli?
LP. Allesandro
gdorkoli?
LP. Allesandro
Don't worry be happy :)
zvery1 ::
Nikoli mi ni bilo žal, da sem kupil allnetov router.Dela tako kot se zagre, pa se enostavnen vmesnik ima za konfiguracijo.
Sedaj uporabljam D-linkov wifi router, allneta sem pa dal punci in nima nobenih pripomb.
Skratka ni da ni.
LP
Sedaj uporabljam D-linkov wifi router, allneta sem pa dal punci in nima nobenih pripomb.
Skratka ni da ni.
LP
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtual Router za windows XPOddelek: Omrežja in internet | 1400 (1216) | aco111 |
» | Rabim pomoč glede nakupa Routerja.Oddelek: Kaj kupiti | 1734 (1590) | aco111 |
» | Katero TV kartico kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1480 (1304) | MEDENA |
» | Kaj menite o: Router TP-Link TL-R402M 4 Port ??Oddelek: Omrežja in internet | 1376 (1152) | aco111 |
» | Sposobnost routera Planet XRT-401D ... ?Oddelek: Omrežja in internet | 1909 (1819) | Spc |