Forum » Zvok in slika » Mini DV kamera ne dela več 1394
Mini DV kamera ne dela več 1394
jerry2000 ::
Pozdrav
Mene pa zanima, ali je mogoče da na mini DV kameri crkne 1394 Firewire? Pred nekimi 3 leti sem imel Studio 8 program in je zadeva delala. Sem pa zdaj poskusil s 3 računalniki Windows XP, pa zadeva ne dela. 1394 je nameščen na Windowsih, v device managerju se prikaže in je kao delujoč. Priključim kamero pa se nič ne zgodi, tudi Studio mi pravi, da ni priklopljena.
Kabel je OK, ker sem kupil novega za vsak slučaj. Je možno da se kar tako pokvari ravno in samo FW izhod? Morda kdo ve kdo popravlja Panasonicove digitalne kamere?
Pozdrav in hvala
Jerry
Mene pa zanima, ali je mogoče da na mini DV kameri crkne 1394 Firewire? Pred nekimi 3 leti sem imel Studio 8 program in je zadeva delala. Sem pa zdaj poskusil s 3 računalniki Windows XP, pa zadeva ne dela. 1394 je nameščen na Windowsih, v device managerju se prikaže in je kao delujoč. Priključim kamero pa se nič ne zgodi, tudi Studio mi pravi, da ni priklopljena.
Kabel je OK, ker sem kupil novega za vsak slučaj. Je možno da se kar tako pokvari ravno in samo FW izhod? Morda kdo ve kdo popravlja Panasonicove digitalne kamere?
Pozdrav in hvala
Jerry
Jerry and Tom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj kupiti za presneti na računalnik filme iz mini kamere na kaseteOddelek: Pomoč in nasveti | 3624 (2964) | alese |
» | KameraOddelek: Zvok in slika | 1564 (1454) | bronco40 |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7556 (6704) | BadWolf |
» | Problemi z DV kamero Panasonic NV-GS15Oddelek: Zvok in slika | 1770 (1623) | ponky |
» | Nekaj vprašanj glede video obdelaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1286) | black block |