Forum » Operacijski sistemi » Horizontal Resolution, Vertical Resolutin in Bit Depth v Explorerju
Horizontal Resolution, Vertical Resolutin in Bit Depth v Explorerju
Kebab ::
Imam vrsto slik, ki sem jih preko nekaj let poskeniral, jih je ca. 2000.
Želim vse slike pod 300dpi ločiti od ostalih.
V Explorerju si lahko nastaviš pogled in nato tudi sortiraš na vse živo (Dimensions, Size, Owner etc.), jaz pa bi želel dodati tudi Horizontal Resolution, Vertical Resolutin in Bit Depth.
Ima kdo kakšno idejo?
Želim vse slike pod 300dpi ločiti od ostalih.
V Explorerju si lahko nastaviš pogled in nato tudi sortiraš na vse živo (Dimensions, Size, Owner etc.), jaz pa bi želel dodati tudi Horizontal Resolution, Vertical Resolutin in Bit Depth.
Ima kdo kakšno idejo?
Opkow ::
Jaz sem imel podoben primer. Samo da sem moral sortirat glede na RGB, CMYK, Lab, Grayscale. In predvsem .. opravka sem imel z skoraj 20.000 slikami. :)
Sem prosil kolega, kak bi to najhitreje sortiral. In je zadevo resil z PHP kodo s podporo ImageMagick.
Kolega je rabu cca 1-2 urce, da je spisal kodo. cca 3 ure pa je rablo za sortiranje... :)
Edina slaba stran tega je... Da zahteva znanje programiranja in Apache server.... Domnevam, da obstaja kaka bolj enostavna moznost, vendar na zalost drugega ne poznam.
Z gornjo varianto sigurno resis ta problem. Edino, ce nimas opravka z PSD-ji, ki pa jih ne podpira ravno najbolje.
Sem prosil kolega, kak bi to najhitreje sortiral. In je zadevo resil z PHP kodo s podporo ImageMagick.
Kolega je rabu cca 1-2 urce, da je spisal kodo. cca 3 ure pa je rablo za sortiranje... :)
Edina slaba stran tega je... Da zahteva znanje programiranja in Apache server.... Domnevam, da obstaja kaka bolj enostavna moznost, vendar na zalost drugega ne poznam.
Z gornjo varianto sigurno resis ta problem. Edino, ce nimas opravka z PSD-ji, ki pa jih ne podpira ravno najbolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP- razvrščanje arrayaOddelek: Programiranje | 3064 (2446) | stankoslo |
» | CPU težava. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4706 (3903) | m0LN4r |
» | Daimler v boju proti podopustnem kupu e-pošte: brisanje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20535 (17222) | SkipEU |
» | DPD - uničen paket - povrnitev škode?Oddelek: Loža | 8221 (6197) | blackbfm |
» | Izšel OpenOffice.org 2.2Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5534 (2673) | marvin42 |