Forum » Zvok in slika » AC3 - joj kodeki me bodo spravl ob živce
AC3 - joj kodeki me bodo spravl ob živce
Surfer_D ::
Instaliral sem AC3 filter posebej in v sklopu k-lite packa (tazadnjega) in mi ne dela digital, ko gledam film.
Prej mi je vse cool delal ampak zdej ko sem nanovo instaliral win pa ne. A je kakšna finta kar lahko še probam.
Vse sm nastavu SPDIF as default output in tut v BSPLAYERJU da jemlje AC3Filter. Tut VLC ne špila na AC3.
Pkmoč dobrodošla ;)
Prej mi je vse cool delal ampak zdej ko sem nanovo instaliral win pa ne. A je kakšna finta kar lahko še probam.
Vse sm nastavu SPDIF as default output in tut v BSPLAYERJU da jemlje AC3Filter. Tut VLC ne špila na AC3.
Pkmoč dobrodošla ;)
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Kot rečeno višje, iskanje dela čudeže. Poleg tega imamo tudi temo stalnico - sticky: AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnik.
Pomaga tudi, če se poda model zvočne kartice, mmama plate, morebitne zvočnike itd.
Zaklepam.
Pomaga tudi, če se poda model zvočne kartice, mmama plate, morebitne zvočnike itd.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S/PDIF in AC3-passthrough n-tičOddelek: Zvok in slika | 2449 (2285) | 20sdfj093f |
» | Nujno rabimpomoč pri Windows Media Centru!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1201) | GuestMM |
» | Hreščanje v bs playerjuOddelek: Zvok in slika | 1004 (871) | cojss |
» | na bsplayerju nekateri filmi potiho nekateri naglasOddelek: Zvok in slika | 1311 (1144) | CaqKa |
» | nastavitev windowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1564 (1292) | mohha53 |