Forum » Pomoč in nasveti » Samsung 930BF in ghosting z vklopljenim RTA
Samsung 930BF in ghosting z vklopljenim RTA
VidKo ::
Po dveh tednih uporabe novega LCD Samsung 930bf sem opazil ghosting:
Najbolj vidno je ob drevesih in zastavah
Tudi v samih oknih je zelo vidno, še predvsem kjer je sivo ozadje:
Ghosting je opazen samo pri vklopljeni funkciji RTA (Response Time Acceleration), ki je Samsungovo ime za Overdrive tehnologijo. Če je funkcija izklopljena je boljše. Vendar je problem v tem, da je funkcija privzeta, in vedno ko prižgem monitor ali se zbudi iz standbya, je treba v OSD meniju poiskat funkcijo RTA in jo izklopit.
Monitor sem reklamiral pri prodajalcu, kamor sem nesel tudi svoj računalnik na katerega so priklopili še dva 930bf monitorja, kjer je enak problem. Je to normalno za ta monitor, ali je cela serija okvarjena?
Lp, VidKo
Najbolj vidno je ob drevesih in zastavah
Tudi v samih oknih je zelo vidno, še predvsem kjer je sivo ozadje:
Ghosting je opazen samo pri vklopljeni funkciji RTA (Response Time Acceleration), ki je Samsungovo ime za Overdrive tehnologijo. Če je funkcija izklopljena je boljše. Vendar je problem v tem, da je funkcija privzeta, in vedno ko prižgem monitor ali se zbudi iz standbya, je treba v OSD meniju poiskat funkcijo RTA in jo izklopit.
Monitor sem reklamiral pri prodajalcu, kamor sem nesel tudi svoj računalnik na katerega so priklopili še dva 930bf monitorja, kjer je enak problem. Je to normalno za ta monitor, ali je cela serija okvarjena?
Lp, VidKo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako testiram CrossFireX ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1326) | zupanman |
» | Manjši problem z LCD tvjem ...Oddelek: Zvok in slika | 1087 (845) | FeniksX |
» | Popačenja na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (961) | KaiV6 |
» | Slo-Tech NEST 06 slikeOddelek: Slo-Tech | 8202 (4451) | Good Guy |
» | ScreenshotiOddelek: Igre | 1704 (1303) | Mavrik |