Forum » Pomoč in nasveti » DrWatson???
DrWatson???
Kr nekdo ::
DrWatson Postmortem Debugger je naletel na težavo bla bla bla, ali želite poslat obvestilo, kot že ne vem kolko stvari v XP-jih
to mi naredi če hočem kliknit na lastnosti od vseeno kere ikone na namizju ali pa ikono v quick launch meniju. če pa hočem program odpret pa gre normalno
a se komu kaj sanja kaj je to. sem že obrnu veliko forumov in sprobal goro nasvetov pa še vedno isti problem
to mi naredi če hočem kliknit na lastnosti od vseeno kere ikone na namizju ali pa ikono v quick launch meniju. če pa hočem program odpret pa gre normalno
a se komu kaj sanja kaj je to. sem že obrnu veliko forumov in sprobal goro nasvetov pa še vedno isti problem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | je komu ratalo prepričat telekom da mu kombinira paketeOddelek: Omrežja in internet | 4184 (2935) | loveJDM |
⊘ | Burnout Paradise The Ultimate BOX in DIRT 2 problemOddelek: Igre | 740 (715) | Rotaidal |
» | Ms word problemOddelek: Programska oprema | 1874 (1505) | Ramon dekers |
» | Linux - Nasveti (Aplikacije. Zascita,..) Problemi (Aplikacije se ne zaganjajo!)Oddelek: Operacijski sistemi | 1534 (1298) | HriBB |
» | padding-left in margin-left ki se ne upoštevaOddelek: Izdelava spletišč | 766 (718) | CaqKa |